dakamon
Üye
Kurtlar vadisinin düştüğü durma bakahauahsu, süpermiş. Ben izlememiştim.![]()

Kurtlar vadisinin düştüğü durma bakahauahsu, süpermiş. Ben izlememiştim.![]()

Yok aslında uzun zamandır almayı düşünüyorduk PHablet olmasından ötürü ama bulamıyordumKadınlar günü diye mi?![]()
Hocam taksitle telefon nasıl alabildin? Bu arada bu gün için çok iyi hediyeymişYok aslında uzun zamandır almayı düşünüyorduk PHablet olmasından ötürü ama bulamıyordum
kadınlar gününe tesadüf geldi ama şöyle bir önemidee var 8 mart benim aynı zaman da nişanlanma günüm rasgeldi sadece iyi de oldu OkanHa bu arada az önce aldım Bimeks den beyaz %10 peşin gerisi taksitle
Tamam artık ibrahim abi 1520 yi aldı bi süre takılmaz buraya
1520 yi kurcalamakla meşgul olur 
bimeks de büyük markette oluyorHocam taksitle telefon nasıl alabildin? Bu arada bu gün için çok iyi hediyeymişTamam artık ibrahim abi 1520 yi aldı bi süre takılmaz buraya
1520 yi kurcalamakla meşgul olur
![]()
Nasıl anlamadım? Telefona takist kaldırılmadımı?bimeks de büyük markette oluyor
bildiğim kadarıyla kredi gibi bişey ayarlıyolarmış ama tam olarak nasıl oluyor merak ettim ?bimeks de büyük markette oluyor
hediye çeki ayarlanıyor taksitli kısım diğer kısım tek çekim.yada nakitbildiğim kadarıyla kredi gibi bişey ayarlıyolarmış ama tam olarak nasıl oluyor merak ettim ?
Bu sadece bimekste mi yoksa teknosa mediamarkt electroworld gibi yerlerde de varmı? Bide kaça aldınız telefonu? Böyle bir taksitlendirme yolu izledikleri için fiyat farkı alıyorlar mı?buradayım bir yere kaybolmam
hediye çeki ayarlanıyor taksitli kısım diğer kısım tek çekim.yada nakit
bildiğim kadarıyla kredi gibi bişey ayarlıyolarmış ama tam olarak nasıl oluyor merak ettim ?bimeks de büyük markette oluyor
diğer marketleri bilmiyorum zira ben telefonu sadece bimeks de buldum fiyat konusuna gelince vade farkı sadece kartına göre oluyor bende worl card vardı fark ödemedim ama diğer kartlar vadeli dedi sorumlu fiyat bildiğiniz gibi 2180 olarak hatırlıyorum hatırlarsan bulamıyordum bulmanın heyecanıyla kaptım kaçırmadım 1900 Tl taksit 200 küsür nakitBu sadece bimekste mi yoksa teknosa mediamarkt electroworld gibi yerlerde de varmı? Bide kaça aldınız telefonu? Böyle bir taksitlendirme yolu izledikleri için fiyat farkı alıyorlar mı?
hayırlı olsunYok aslında uzun zamandır almayı düşünüyorduk PHablet olmasından ötürü ama bulamıyordum
kadınlar gününe tesadüf geldi ama şöyle bir önemidee var 8 mart benim aynı zaman da nişanlanma günüm rasgeldi sadece iyi de oldu OkanHa bu arada az önce aldım Bimeks den beyaz %10 peşin gerisi taksitle
Küçük telefoncular bile yapıyor.Bu sadece bimekste mi yoksa teknosa mediamarkt electroworld gibi yerlerde de varmı? Bide kaça aldınız telefonu? Böyle bir taksitlendirme yolu izledikleri için fiyat farkı alıyorlar mı?
E sana 2100 e gelmişdiğer marketleri bilmiyorum zira ben telefonu sadece bimeks de buldum fiyat konusuna gelince vade farkı sadece kartına göre oluyor bende worl card vardı fark ödemedim ama diğer kartlar vadeli dedi sorumlu fiyat bildiğiniz gibi 2180 olarak hatırlıyorum hatırlarsan bulamıyordum bulmanın heyecanıyla kaptım kaçırmadım 1900 Tl taksit 200 küsür nakit
çok iyi. Bimeks vatan world kartla anlaşmalı sanırım hep world karta fark almıyorlardı. Bide kılıf hediyesi var deniyordu onu da verdilermi?sorduğum da yok dediler neyse kılıf ve ekran filmi belki bakalımE sana 2100 e gelmişçok iyi. Bimeks vatan world kartla anlaşmalı sanırım hep world karta fark almıyorlardı. Bide kılıf hediyesi var deniyordu onu da verdilermi?
bugün kılıf aldım film gelmemiş Nokia Shop Pendik kılıf 80 TlEkrana film kesin kesin al. Hemen kılcal çizikler oluşmaya başlar 2200 Tl lik alet al Bi tane film şeffaf olandan al mat olandan alma çok kötü matlar.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Pendikteki yeri biliyorum zamanında bir şeyler sormuştum pahalıya satıyorlardıbugün kılıf aldım film gelmemiş Nokia Shop Pendik kılıf 80 Tl
evet pahalı şu filmide çektirebilseydim dışarda vardı bimeks de ama kendim çekemem belki dedim almadımPendikteki yeri biliyorum zamanında bir şeyler sormuştum pahalıya satıyorlardı
Valla çok pahalı değilse al kendin çek sadece banyo falan gibi bir ortam da yap ortamda uçuşan toz olmasın diye bi para bandı al yanına eğer daha önce yapanı gördüysen sende yapabilirsinevet pahalı şu filmide çektirebilseydim dışarda vardı bimeks de ama kendim çekemem belki dedim almadım
Yada bak kadıköyde boğanın orda bi cadde varya modaya giden. O cadde ilerde sağda bi sokağın hemen başında bir telefoncu var oraya bir sor
belki 1320 nin filmi vardır orda
adam kendi de takıyor ben hala o adamın yaptığını kullanıyorum baya da oldu