Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dün kurtlar vadisinde savcı ne reklam yaptı ama navigasyonu açtı yanındaki çekmez falan dedi savcı bu çevrimdışı da çalışıyor dedi vay be

• Beğen
Tepkiler: Invoke, ___kaptan___, zaakaan ve 1 kişi daha

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
olmadı alamadım bugün de gittim tam dört mağaza gezdim yoktu kısmet hayırlısı böyledir dedim ama aklımda gold bilgisayar kampanyası var nasıldır bilen varmı tv de reklamlar dönüyor cep telefonu dahil 24 taksit bana daha azı yeterli yarın bakıcam ama bilen varsa yazsın

dakamon

dakamon

Üye
olmadı alamadım bugün de gittim tam dört mağaza gezdim yoktu kısmet hayırlısı böyledir dedim ama aklımda gold bilgisayar kampanyası var nasıldır bilen varmı tv de reklamlar dönüyor cep telefonu dahil 24 taksit bana daha azı yeterli yarın bakıcam ama bilen varsa yazsın
Hocam nasıl bulamıyorsun anlamadım :) çok ama çok şansız olman lazım bende almıcam ama hep görüyorum. Daha bu gün elime alıp bakabildim telefona oda sahtesini :D maketini yani :D ama çok ince beya o inceliği sayesinde ağırlığı hissedilmiyor sanırım? @papakudioflu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam nasıl bulamıyorsun anlamadım :) çok ama çok şansız olman lazım bende almıcam ama hep görüyorum. Daha bu gün elime alıp bakabildim telefona oda sahtesini :D maketini yani :D ama çok ince beya o inceliği sayesinde ağırlığı hissedilmiyor sanırım? @papakudioflu
aynen eline alan herkes 210 gram olduğuna inanmıyor.

dakamon

dakamon

Üye
Şaşırdım resmen cebime yarısını sokabildim böyle yere çömeldiğinizde yada sandalyede oturken cepten çıkarması sorun olur diye düşünüyorum o kadarına da hoşgörü göstereceksin 6 inç telefon alacaksan :) bence harika bir telefon :) tablette olurmuş :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
920 yi eline alan kimse de 180 gr sanmıyordu, en az 250 diyorlardı:kıskıs: Ali Kemal abi, ben alıcam inşallah 1520yi. Sen batarya olmuş, adamlar hakkını vermiş diyorsan alıcam

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
dakamon

dakamon

Üye
920 yi eline alan kimse de 180 gr sanmıyordu, en az 250 diyorlardı:kıskıs: Ali Kemal abi, ben alıcam inşallah 1520yi. Sen batarya olmuş, adamlar hakkını vermiş diyorsan alıcam
920 bildiğin al dambıl niyetine kullan ya :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bataryadan yana sıkıntı yaşamazsın. Yani ben bile 20 saatte bitiremedim:ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve GianniInfantino

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu şarjın aktif kullanımda 20 saat gitmesi çok iyi Bi durum :) böyle Bi batarya keşke 920 de olsaydı :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sorma ya dün karşıya geçin dedim tepe natilusa bir girdim yok kalmamış dedi oradan taksim istiklal teknosa media mark derken yok ben ne yapim bugün gold bilgisayara bakacam kampanyalı dedi ya 24 taksit cepler dahil ne demek istoyor bakalım olmadı bimeks ama beyaz olması şart

• Beğen
Tepkiler: m542tf
m542tf

m542tf

Üye
Sorma ya dün karşıya geçin dedim tepe natilusa bir girdim yok kalmamış dedi oradan taksim istiklal teknosa media mark derken yok ben ne yapim bugün gold bilgisayara bakacam kampanyalı dedi ya 24 taksit cepler dahil ne demek istoyor bakalım olmadı bimeks ama beyaz olması şart

sanırım böyle bir şey arıyorsunuz umarım bulursun şimdiden hayırlı olsun.[/url][/url]

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Abi çok şık cihaz ya :D Ama sarısı da çok güzel.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@m542tf günah günah olan var olmayan var:kop:

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve sahte_suhte
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Evet öyle bir şey arıyorum bak şimdi sana ne diyeceğim tepe natilus yer kadıköy Nokia shop ürün yok olsa alıcaktım kılıf var mı dedim yok daha piyasaya çıkmadı dedi ya nasıl yok anlamadım ben kılıfa karşıyım gerçi sade daha güzel ama cam filmi çektirim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet öyle bir şey arıyorum bak şimdi sana ne diyeceğim tepe natilus yer kadıköy Nokia shop ürün yok olsa alıcaktım kılıf var mı dedim yok daha piyasaya çıkmadı dedi ya nasıl yok anlamadım ben kılıfa karşıyım gerçi sade daha güzel ama cam filmi çektirim
vay arkadaş devlet meselesi oldu. İbrahim pazartesiye kadar bulamazsan bana sabahtan hatırlat ben sana bir tane beyaz rezerve ettireyim.

zaakaan

zaakaan

Üye
Ben sipariş ettim de gelmedi ya 1 hafta olacak, bu arada kılıf telefonla aynı renk mi her zaman? Yoksa standart olarak beyaz mı?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: m542tf ve papakudioflu

Üst Alt