Ahaha evet evet izledimDün kurtlar vadisinde savcı ne reklam yaptı ama navigasyonu açtı yanındaki çekmez falan dedi savcı bu çevrimdışı da çalışıyor dedi vay be

Hocam nasıl bulamıyorsun anlamadımolmadı alamadım bugün de gittim tam dört mağaza gezdim yoktu kısmet hayırlısı böyledir dedim ama aklımda gold bilgisayar kampanyası var nasıldır bilen varmı tv de reklamlar dönüyor cep telefonu dahil 24 taksit bana daha azı yeterli yarın bakıcam ama bilen varsa yazsın
çok ama çok şansız olman lazım bende almıcam ama hep görüyorum. Daha bu gün elime alıp bakabildim telefona oda sahtesini
maketini yani
ama çok ince beya o inceliği sayesinde ağırlığı hissedilmiyor sanırım? @papakudiofluaynen eline alan herkes 210 gram olduğuna inanmıyor.Hocam nasıl bulamıyorsun anlamadımçok ama çok şansız olman lazım bende almıcam ama hep görüyorum. Daha bu gün elime alıp bakabildim telefona oda sahtesini
maketini yani
ama çok ince beya o inceliği sayesinde ağırlığı hissedilmiyor sanırım? @papakudioflu
Şaşırdım resmen cebime yarısını sokabildim böyle yere çömeldiğinizde yada sandalyede oturken cepten çıkarması sorun olur diye düşünüyorum o kadarına da hoşgörü göstereceksin 6 inç telefon alacaksanaynen eline alan herkes 210 gram olduğuna inanmıyor.
bence harika bir telefon
tablette olurmuş 
920 yi eline alan kimse de 180 gr sanmıyordu, en az 250 diyorlardıaynen eline alan herkes 210 gram olduğuna inanmıyor.
Ali Kemal abi, ben alıcam inşallah 1520yi. Sen batarya olmuş, adamlar hakkını vermiş diyorsan alıcam920 bildiğin al dambıl niyetine kullan ya920 yi eline alan kimse de 180 gr sanmıyordu, en az 250 diyorlardıAli Kemal abi, ben alıcam inşallah 1520yi. Sen batarya olmuş, adamlar hakkını vermiş diyorsan alıcam

bataryadan yana sıkıntı yaşamazsın. Yani ben bile 20 saatte bitiremedim920 yi eline alan kimse de 180 gr sanmıyordu, en az 250 diyorlardıAli Kemal abi, ben alıcam inşallah 1520yi. Sen batarya olmuş, adamlar hakkını vermiş diyorsan alıcam

Sorma ya dün karşıya geçin dedim tepe natilusa bir girdim yok kalmamış dedi oradan taksim istiklal teknosa media mark derken yok ben ne yapim bugün gold bilgisayara bakacam kampanyalı dedi ya 24 taksit cepler dahil ne demek istoyor bakalım olmadı bimeks ama beyaz olması şartHocam nasıl bulamıyorsun anlamadımçok ama çok şansız olman lazım bende almıcam ama hep görüyorum. Daha bu gün elime alıp bakabildim telefona oda sahtesini
maketini yani
ama çok ince beya o inceliği sayesinde ağırlığı hissedilmiyor sanırım? @papakudioflu
Sorma ya dün karşıya geçin dedim tepe natilusa bir girdim yok kalmamış dedi oradan taksim istiklal teknosa media mark derken yok ben ne yapim bugün gold bilgisayara bakacam kampanyalı dedi ya 24 taksit cepler dahil ne demek istoyor bakalım olmadı bimeks ama beyaz olması şart
Evet öyle bir şey arıyorum bak şimdi sana ne diyeceğim tepe natilus yer kadıköy Nokia shop ürün yok olsa alıcaktım kılıf var mı dedim yok daha piyasaya çıkmadı dedi ya nasıl yok anlamadım ben kılıfa karşıyım gerçi sade daha güzel ama cam filmi çektirimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay arkadaş devlet meselesi oldu. İbrahim pazartesiye kadar bulamazsan bana sabahtan hatırlat ben sana bir tane beyaz rezerve ettireyim.Evet öyle bir şey arıyorum bak şimdi sana ne diyeceğim tepe natilus yer kadıköy Nokia shop ürün yok olsa alıcaktım kılıf var mı dedim yok daha piyasaya çıkmadı dedi ya nasıl yok anlamadım ben kılıfa karşıyım gerçi sade daha güzel ama cam filmi çektirim
Tamam sana söylim abi bugün bakacam eşime hediye olsunvay arkadaş devlet meselesi oldu. İbrahim pazartesiye kadar bulamazsan bana sabahtan hatırlat ben sana bir tane beyaz rezerve ettireyim.
Kadınlar günü diye mi?Tamam sana söylim abi bugün bakacam eşime hediye olsun

Dün kurtlar vadisinde savcı ne reklam yaptı ama navigasyonu açtı yanındaki çekmez falan dedi savcı bu çevrimdışı da çalışıyor dedi vay be