Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
pc de baktım söylediğin gibi iki tane var highres olanı 20 mb peki telefondan sadece düşük çözünürlüklü olanını mı görebiliyoruz kamerasından hiç bir şey anlamadım kafam karıştı :)
onu bende tam hatırlamıyorum kontrol etmek gerekiyor bende 920 olduğu için bir ara benim telde öyle çekiyordu şuan öyle değil o yüzden pek hatırlamıyorum

kayahan35

kayahan35

Üye
onu bende tam hatırlamıyorum kontrol etmek gerekiyor bende 920 olduğu için bir ara benim telde öyle çekiyordu şuan öyle değil o yüzden pek hatırlamıyorum
1520 için sanırım kamera ve performans iyileştirmesi için güncelleme yayınlandı ben denetliyorum her gün ama güncel diyor bu düşük ve yüksek çözünürlük olayını anlamadım yükseği nerede :kop:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1520 için sanırım kamera ve performans iyileştirmesi için güncelleme yayınlandı ben denetliyorum her gün ama güncel diyor bu düşük ve yüksek çözünürlük olayını anlamadım yükseği nerede :kop:
Nokia camera içerisinde ayarlar kısmında ayarlar var

kayahan35

kayahan35

Üye
Nokia camera içerisinde ayarlar kısmında ayarlar var
5mp
5mp+16mp
5mp+dng16mp
hangisini seçsem durum aynı güncellemeyle çözülür kamera dışında da hatalar var bazen ekran mas mavi oluyor kilit ekranıda kararıyor foto siyah oluyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5mp
5mp+16mp
5mp+dng16mp
hangisini seçsem durum aynı güncellemeyle çözülür kamera dışında da hatalar var bazen ekran mas mavi oluyor kilit ekranıda kararıyor foto siyah oluyor
16:9 ve 4:3 seçeneklerinden 4:3'u seçersen en yüksek çözünürlüklü olarak çeker.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
5mp
5mp+16mp
5mp+dng16mp
5mp+16mp de ekran parlalığı orta seviyede 4:3 formatında çekip deneyin bir kararma falan veya farklı bir sorun olucak mı

kayahan35

kayahan35

Üye
5mp+16mp de ekran parlalığı orta seviyede 4:3 formatında çekip deneyin bir kararma falan veya farklı bir sorun olucak mı
4:3 yapınca 5mp+19mp oldu ayrıca o sorun başlat ekranı ve kilit ekranında oluyor glance background uygulamasını yükledikten sonra iki defa oldu uygulamayla ilgili sanırım

dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme yapan varmı varmı bir gelişme gözle görülür

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
5MP anlaşıldı 5Mp+16 da tamam iki tane ayrı piksel çekiyor 5Mp+16 Mp DNG olanı ney onu açıklarmısınız birde bir şey sormak istiyorum ne fark var diye 920 den bahsediyorum çekdiğim resimleri yakınlaştırınca bulanık oluyor net değil ama N8 de çektikleri yakınlaştırınca çok net kalıyordu bozulma olmuyordu ama 920 bozulma var

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Tüm özellikleri ve fiyatı nedir?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
fiyat yerine göre değişir 2150 ve 2200 TL

dakamon

dakamon

Üye
Her yerde kılıf hediye ediyorlar mı ücretsiz?

kayahan35

kayahan35

Üye
5MP anlaşıldı 5Mp+16 da tamam iki tane ayrı piksel çekiyor 5Mp+16 Mp DNG olanı ney onu açıklarmısınız birde bir şey sormak istiyorum ne fark var diye 920 den bahsediyorum çekdiğim resimleri yakınlaştırınca bulanık oluyor net değil ama N8 de çektikleri yakınlaştırınca çok net kalıyordu bozulma olmuyordu ama 920 bozulma var
raw uzantılı fotoğraflar çekiyor denedim pc ye bağladım iki fotoğraf vardı her zaman ki gibi aynı fotoğrafın raw olan fotoğraflar siyah beyazdı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
4:3 yapınca 5mp+19mp oldu ayrıca o sorun başlat ekranı ve kilit ekranında oluyor glance background uygulamasını yükledikten sonra iki defa oldu uygulamayla ilgili sanırım
dediğin giib uygulama ile alakalı bende de system tile vardı kısayollar için kilidini açınca 1dk bekletiyordu arada çok sildim sorunum çözüldü yoksa format atıcaktım bende evet 4:3 şekilinde resimler biraz daha net olur ancak bunu anlamak kolay değil
raw formatı profesyonel kameralarda olan bir özellik bu sayede fotoshpta daha güzel ayarlamalar falan sağlanabiliyor zaten sadece photoshop açıyor onu onun dışında açan yok n8 e gelirsek telefon 12mp çekilen resimlerin özelliklerinden baktığınızda kaç mp gösteriyor merak ettim 16:9 ayarında 920 7mp çekiyor 4:3 ayarında 8mp diye geçiyor yani bu şartlarda tabiki fark olucak zom yapınca

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
cihaz güzel çok negendim ama bence şuanlık gerek yok wp8 sistem yemiyor oyunlardada çift çekirdek yeterli

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
şimdi baktımda N8 de foto bilgilerinde 4000*3000 büyüklük 12 Mp yakınlaşıyor ama 920 4.3 le çekiyorum 8 Mp ama ekran çözünürlük olarak 8 Mp yeterli değil mi yakınlaştırma adın sonuçta pc de değil tel de yakınlaştırıyorum eğer aradaki 4 Mp den fark ediyorsa 1520 ve 1020 de dibine kadar yakınlaşır
Her yerde kılıf hediye ediyorlar mı ücretsiz?

hayır ben sordum genelde denk gelmediğim telefona :) kılıf hediye ediliyormuş diye hayır dedi yok etmiyoruz ama alırsam ısrar edeceğim 2200 veriyoruz bari kılıf verin diye şansımı denemek istiyorum

cinaski12

Üye
Şarj süreniz ne kadar arkadaşlar 2 gün gidiyor mu

Üst Alt