dilmenibrahim
Üye
Sarıyı da görsek karar veririm ama inanın telefon yok piyasada yada bana rastlamıyorBen beyazi hem maket hem de gercek gordum.. renklerde bir farklilik yoktu...
Sarıyı da görsek karar veririm ama inanın telefon yok piyasada yada bana rastlamıyorBen beyazi hem maket hem de gercek gordum.. renklerde bir farklilik yoktu...
Sarıyı da görsek karar veririm ama inanın telefon yok piyasada yada bana rastlamıyor
Sarıyı da görsek karar veririm ama inanın telefon yok piyasada yada bana rastlamıyor
İstanbul'daysan bulamamana şaşırdım. 
kartaldayım Ben de geçen hafta gibi uğradım yok dediler zannediyorum gün farkıyla kaybettim oradan marmarayla üsküdara geçtim orada turkcell bayi 1320 var dedi 1520 kalmamışIstanbulun nerdesiniz bilmiyorum ama Nautilus avm nokia shop ve yanindaki Turkcell shop ta tum renkleri gorebilirsiniz.. ben gecen hafta hepsini orda gordum..
Usta sen nerede yaşıyorsunİstanbul'daysan bulamamana şaşırdım.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
neyapayım birde telefon diye dolaşamam ki rastlarsam oda denk gelmiyorGebze ye gelkartaldayım Ben de geçen hafta gibi uğradım yok dediler zannediyorum gün farkıyla kaybettim oradan marmarayla üsküdara geçtim orada turkcell bayi 1320 var dedi 1520 kalmamış
usta istanbulda oturuyorum ama rastlamadım ya bir kez bimekste rastladım maketlerini gördüm ama gerçekler kalmamışneyapayım birde telefon diye dolaşamam ki rastlarsam oda denk gelmiyor
gebze center avm de turkcell de var
geçen hafta gittiğimde gösterdiler ama kutusunda
verimmi dedi çalışan yok kalsın dedim
alet 2200 olunca teşire koymuyorlar 
rengine falan baksam yeterli belki bugün çıkar bakarım pendik de nokia shop var ona bakacam birdeGebze ye gelgebze center avm de turkcell de var
geçen hafta gittiğimde gösterdiler ama kutusunda
verimmi dedi çalışan yok kalsın dedim
alet 2200 olunca teşire koymuyorlar
![]()
sen ne dersin bilmem ama büyük eksik bence neden olmasın kiarkadaşlar bir şey dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama 1320 'nin ekranı gorilla glass 3 1520'nin gorilla glass 2
6" amiral gemiye neden gorilla glass 2 ?
Beylikdüzünde papakudioflu'da sarı renk var git istediğin kadar incelerengine falan baksam yeterli belki bugün çıkar bakarım pendik de nokia shop var ona bakacam birde
sen ne dersin bilmem ama büyük eksik bence neden olmasın ki

abi o tarafa geçersem uğramaya çalışırım sana sorayım Beyaz mı Sarı mı o halde hangisi güzelBeylikdüzünde papakudioflu'da sarı renk var git istediğin kadar incele![]()
bence sarı daha güzel ama renkler zevkler meselesi önemli burada.abi o tarafa geçersem uğramaya çalışırım sana sorayım Beyaz mı Sarı mı o halde hangisi güzel
1520 de fotoğraf boyutları ortalama 1 mb neden düşük birde 5 mp seçimi var ama 16 mp yokİlk şarjı bitene kadar kullanıp dolduktan sonra da bir kaç saat daha şarjda bırak. Ondan %10 civarına düşüne kadar kullanıp şarja tak. Ve tam dolmadan şarjdan çıkartma.
1520 de fotoğraf boyutları ortalama 1 mb neden düşük birde 5 mp seçimi var ama 16 mp yok
yani sadece 16 mp seçimi yok demek istediğim sanırım 1020de var 38 mp yanlış hatırlamıyorsam. Ben 1520yle fotoğraf çekiyorum zoom yapınca bozuluyor fotoğraf boyutuna baktım 1 mb yazıyordu kafasına göre mi çekiyor 5mp + 16 mp seçili oluncaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yanlış hatırlamıyorsam 5+16mp 2 resim çekiliyor ve ayrı ayrı ve siizn açtığınız resim belki 5mp olansa net değildir normalde pc ye takınca aynı resimden 2 tane ve kaliteli olana "WP_20131211_07_43_10_Pro__highres" şeklinde isimlendirme yapılır diğerinde sadece pro bunu bir kontrol edin derim bunun dışında bozulma varsa çekim yaparken telefonu sabit tutmaya çalışın gerekirse bir yere dayanın aşırı zom netlik istiyorsanızyani sadece 16 mp seçimi yok demek istediğim sanırım 1020de var 38 mp yanlış hatırlamıyorsam. Ben 1520yle fotoğraf çekiyorum zoom yapınca bozuluyor fotoğraf boyutuna baktım 1 mb yazıyordu kafasına göre mi çekiyor 5mp + 16 mp seçili olunca![]()
beyaz daha güzelbence sarı daha güzel ama renkler zevkler meselesi önemli burada.
pc de baktım söylediğin gibi iki tane var highres olanı 20 mb peki telefondan sadece düşük çözünürlüklü olanını mı görebiliyoruz kamerasından hiç bir şey anlamadım kafam karıştıyanlış hatırlamıyorsam 5+16mp 2 resim çekiliyor ve ayrı ayrı ve siizn açtığınız resim belki 5mp olansa net değildir normalde pc ye takınca aynı resimden 2 tane ve kaliteli olana "WP_20131211_07_43_10_Pro__highres" şeklinde isimlendirme yapılır diğerinde sadece pro bunu bir kontrol edin derim bunun dışında bozulma varsa çekim yaparken telefonu sabit tutmaya çalışın gerekirse bir yere dayanın aşırı zom netlik istiyorsanız