Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
maalesef etkliler çünkü; "Standart bir usb 2.0 veriyolu 5.00 volt, 500ma çıkış verirken usb 3.0 veriyolu 900ma çıkış değerine sahiptir."1520deki giriş usb2 olduğundan usb3 de taksan usb2 standardı ile veri alır, dolayısıyla şarjına etkisi olmaz. hem kablonun hem de alıcının usb3 olması şart. @dilmenibrahim
Anladım telefonun girişi önemli o halde ben kabloyu da fişi de değişsem bir farkı yok

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Project my screen halihazırda var mı?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Kapasutif kalem kullanan varmı iyi bir kullanım hissi veriyor mu

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kızın elinde telefon çokda büyük durmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kızın elinde telefon çokda büyük durmuyor :)

hani kız da öyle ufak bir şey değil:kıskıs:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
braayn

braayn

Üye
En az 1.90 cm vardır omuzlarda geniş :) 1520 yakışmış bu kıza :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Boşverin böyle daha iyi :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Neden bu telefona büyük deniliyor anlamış değilim tamam büyük olabilir ama Note 3 e hiçde büyük denmiyor burada konuşulanlar dışında dün daha bir test yapan biriniz izledim telefonu kulağına koyunca pencere gibi dedi ama note 3 için bunu söylemiyorlar sadece 0,3 inç 5,7 ve 6 inç aradaki fark bu aynı diyebiliriz

dakamon

dakamon

Üye
Algıda seçicilik 1520 yi her test edende şu olaylar sırasıyla oluyor önce telefonu görüyorlar kocaman görünüyor sonra eline alıyor ve elde o inceliği falan hissedince ya aslında çokta büyük değilmiş deniyor :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar lumia 1520 iphone5s ve xperia z2 düşük ışık fotoğraf karşılaştırması :) izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Yönetici tarafından düzenlendi:

skynet

Üye
Video hiç inandırıcı gelmedi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ali abi özellikle sana bu sorum Turkcell için gelmeyecekmi bu cihaz kontratlı olarak ya Avea da bile var ayıptır bende 2200 TL yi tek seferde vermem diye bekliyorum kontratlı alıcam tabi 2200 TL kontratta 2600 2800 bulursa almam tıko para alırız o zamanYa şimdi gördüm Turkcell de 1320 çıkmış ne iştir be arkadaşım 1520 yi verme bunu ver

zaakaan

zaakaan

Üye
Sony'nin 5000 mAH taşınabilir şarj cihazı NL1520'de kullanılabiliyor mu?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bir şaheser yaratmış resmen nokia ya :ehe

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bir alamadım şu telefonu gittiğim yerlerde olmuyor renkleri canlı görmek istiyoruz ama gerçek cihaz sadece siyah vardı renk konusunda bir sorum olacak maketlerde birebir aynımıdır renk maketle aslı fark edermi etmez ise siyahı gerçek beyaz ise maket gördüm

cank551977

cank551977

Üye
Ben beyazi hem maket hem de gercek gordum.. renklerde bir farklilik yoktu...

Üst Alt