m542tf
Üye
Kamera bendede açılıyor hatta arada ekran kilidini kendi girip yanlış şifre yi üstüste girince 5dk sonra tekrar dene diyor. Bunlar nsu ile cyan yükledikten sonra oldu.benim 1520 de mesaj yazarken ve genelde ekran kilidini açarken takılmalar oluyor. birde durduk yere kamerayı açıyor bazen. aranızda bu sorunu yaşayan var mı?
Eksik dosya indirmiş olabilir internet bağlantınızın sağlıklı da olması lazım indirirken. Bide dev prewiev varsa da bu tarz sıkıntılar yapabilir sistem bende de takılmalar var. Prv kullandım kullanalı sistem hep takılıyorKamera bendede açılıyor hatta arada ekran kilidini kendi girip yanlış şifre yi üstüste girince 5dk sonra tekrar dene diyor. Bunlar nsu ile cyan yükledikten sonra oldu.
Prv değil şuanda. Yeni güncelleme ile bakalım ne olacak.Eksik dosya indirmiş olabilir internet bağlantınızın sağlıklı da olması lazım indirirken. Bide dev prewiev varsa da bu tarz sıkıntılar yapabilir sistem bende de takılmalar var. Prv kullandım kullanalı sistem hep takılıyorsinir bozucu ama prv den de vazgeçemiyorum.
Prv değil şuanda. Yeni güncelleme ile bakalım ne olacak.
L1520 sahibi arkadaşlar kulaklık girişinde ekrana doğru dikey bir çatlak oluştu bende sizlerde acaba böyle bir durum var mı?
yok dostum bende öyle bi durum yok olmadı daPrv değil şuanda. Yeni güncelleme ile bakalım ne olacak.
L1520 sahibi arkadaşlar kulaklık girişinde ekrana doğru dikey bir çatlak oluştu bende sizlerde acaba böyle bir durum var mı?
Hocam kulaklık takılı iken o bölgeye darbemi aldı ?Prv değil şuanda. Yeni güncelleme ile bakalım ne olacak.
Hatırlamıyorum ne zaman olduğunu bilmiyorum zaten yeni farkettim. Tek endişem bu oluşan durumun cihaz içindeki başka bileşenlere zarar vermesi. Bu dönemde ekranda titremeler ve gariplikler var.Hocam kulaklık takılı iken o bölgeye darbemi aldı ?
İki sefer indirip öyle kuruyor ben hem 1520 yi hemde 620 yi öyle kurdumArkadaşlar acil yardım, NSRT ile 1520'yi yeniden yazılımı güncelleyeceğim, NSRT güncel versiyonu indirdi bitirdi, şimdi tekrardan bir daha başladı indirmeye, telefon açık durumda ve PC'ye bağlı, acaba telefonu kapalı mı tutacağız ? Neden ikinci defa indiriyor acaba ? Geçende bir arkadaşı başına da gelmişti nasıl çözdü acaba
İki sefer indirip öyle kuruyor ben hem 1520 yi hemde 620 yi öyle kurdum
kilid ekranında donma olayını çözdüm. formatladım düzeldi. diğer sorun aynı şekilde devam ediyorKamera bendede açılıyor hatta arada ekran kilidini kendi girip yanlış şifre yi üstüste girince 5dk sonra tekrar dene diyor. Bunlar nsu ile cyan yükledikten sonra oldu.
1520 yi almaYeni mi başladı ?
Arkadaşlar bir şey soracağım, L820 kullanmış biri olarak L1520'nin dokunmatiği konusunda tereddütlerim var. L820 yağ gibi akıcı iken, L1520 sanki biraz geri kalıyor gibi, yada büyük ekran olduğundan mı öyle geliyor henüz çözemedim. her iki telefonu kullananlar tecrübelerini söyleyebilirler mi acaba ?
Hayırlı olsun,güle güle kullan.Aldım gitti bile
Kesinlikle pil konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. Şu zamanda başka da bir şey aranmaz bir telden ya. Ben çok sıkıntı çekiyorum sırf bu pil yüzünden.
Hocam o telefonda büyüklük dert değilse varya o pil performansı sana tüm eksiklikleri unutturur. Elinde dünyanın en hızlı en süper telefonu da olsa bi günü yoğun kullanımda çıkartmıyorsa bir anlamı kalmıyor. Ben 820 de bunu çok iyi anladım.Bak bu konuda çok memnunum ...
Off yüreğim sızladı valla, geçmiş olsun.
gitti 1520 camı yere duşurdum
gitti 1520 camı yere duşurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?