Öneri Nokia Lumia 1520 ile İlgili Soru Görüşlerinizi Bu Başlıktan alalım

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Serhan.. Ekran Boyutu sorun değilse hiç düşünme

Tepkiler: Serhan
Hayır neden ki Neden anlatırmısın
Sistemin eksikliklerini,nokia ile microsoft un aynı kafada olduğunu ve mağazada olan büyük eksiklikleri bildiğin halde birde üstüne 2000 TL verip yeni Windows Phone lu bir telefon alcak olman bana cidden şaka gibi geldi

braayn

Üye
bende 820'den terfi ettim 1520 oldukça iyi çok buyuk değil cihaz sıkıntı yaratmıyor yani

dakamon

Üye
@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında
Büyük ekran sevmiyorsan bi deneyeyim denebilecek bir platform değil benden söylemesi. Alırsın ama satarken çok fiyat indirmek zorunda kalabilirsin. 1520 çok güzel bir telefon değil ama herkese hitap etmiyor. Beğenmeyen çok insan var ama aşığı olanda çok. İşte o büyüklüğünü düşünmen lazım gerisi zaten süper.

@papakudioflu
Reyiz bildiğin gibi 925'im var 1520 ye geçsem doğru bir tercih olurmu sene ?
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylerlerse sevinirim cihaz karşılaştırması hakkında
925 ile karşılaştırman bile hata bu telefonu. Banlayın şu arkadaşı arkadaşım 920den 1520ye geçiş yapmış biri olarak sana söyleyeyim attan inip Ferrari FF'e binmek gibi. Nokia kamera uygulamasının açılış ve fotoğraf işleyiş hızından fark anlaşılıyor

Not: Ekran büyüklüğü sorun değilse tabi mesela az önce surface tabletten gönderildi yazdı bende

Not 2 : İkinci elde en az zarar edeceğin üst düzey Windowslu telefon. 2200 alınan telefonu 1500 civarında en kötü satabilirsin temizse telefonun

@Safak

Üye
Sistemin eksikliklerini,nokia ile microsoft un aynı kafada olduğunu ve mağazada olan büyük eksiklikleri bildiğin halde birde üstüne 2000 TL verip yeni Windows Phone lu bir telefon alcak olman bana cidden şaka gibi geldi
ne magaza android gibi magazasi kirli degil

Serhan

Üye

Bunu windows Phone forumunda soylememeliydin dostum maalesef Herkes seni gelip buraya gelip bunu söylediğin için kınarlar ve çok tartışma çıkar Tamamen zevk meselesi ve bu eksikleri bile bile 1600 ₺ verip 925 aldım Zamanla gelişmiş olucak WP ozaman herkes şaşıracak gorursun

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

@Safak

Üye
wp gibi bi isletim sistemi yok nokta....

Serhan

Üye
wp gibi bi isletim sistemi yok nokta....
sonuna kadar haklısın kardeşim

Yorumlarınız için çok teşekkürler ben alışığım buyuk ekrana note ııı kullanıcısı olarak.
aynen çok uzun sure android kullandım ve hala kullanıyorum binlerce gereksizuygulama var google playda.

Tepkiler: @Safak
ben her zaman eleştirilerimi yaparım,yine söylüyorum parana yazık olur,iPhone 6 yı bekleyip onu satın almalısın,wp nin daha çok yolu var ama bu kafayla ne kadar ilerler yada ne kadar piyasada kalır onu bilemem,üst mesajdada yazmışsın,sen bu eksikliklikleri bile bile yine 1520 alcaksan eğer bu senin kendi kararın,ben sana önemli bir tavsiye veriyorum

Serhan

Üye

İos un stabilliğini biliyorum ve tablette kullanıyorum ama ben telefonlarıma androidle başladım ve çok pişman oldum şimdi iyiki wpdeyim ve hiç pişman değilim beni en çok çeken sınırsız kişiselleştirme imkanı o kutucukları Hayatta iphone tercih etmem
Forever Windows , Forever Windows Phone

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

Tepkiler: @Safak
sen bilirsin,senin seçimin,madem WP de kararlısın bende 920 kullanıyorum ve donanım olarak aynı cihazlar hız olarak gayet iyi ve belli bir süre daha idare eder seni,bana kalırsa sonbaharda tanıtılcak olan cihazları bekle

Arkadaşım iPhone 6 çıkıncaya kadar beklersen ben sana bırakayım benim telefonu ip6 çıkınca

Ben düşünmeden alırım tabi büyük ekran sorun olur diyor herkes ama samsunga kimse öyle demiyor bende onu anlamıyorum

Tepkiler: Serhan ve mesutcinik
Millet eline 1520 almadı ki o yüzden sorun diyor . 2 gün tablet kullansın lar sonra eline alsınlar bak nasıl küçük görünür .

Serhan

Üye
Arkadaşım iPhone 6 çıkıncaya kadar beklersen ben sana bırakayım benim telefonu ip6 çıkınca
Bedavaya bırakırsan neden olmasın Ya büyük ekran sorun değil ben alışığım Alıcam gibi gözüküyor yakın bir zamanda ama şu sıralar olmuyor

alical33

Üye
Ekran boyutuna alışmanız en fazla 2gun surer daha sonra diğer telefonlar kuçuk gelmeye başlar

Tepkiler: erhanercan
Bedavaya bırakırsan neden olmasın Ya büyük ekran sorun değil ben alışığım Alıcam gibi gözüküyor yakın bir zamanda ama şu sıralar olmuyor
İPhone 6 geldiğinde almamış olursan kapımı çalabilirsin özel mesajdan tabi ben de iphone kararımdan dönmemiş olursam

Valla hepsi akıyor bende. İlginç geldi