Anußis
Üye
hocam bugün merak ettim şöyle bi inceledim ama 6 inç çok büyükHTC One'dan sonra Şubat 11'de L1520 Almış bulundum , cihaz gayet güzel ancak işletim sisteminin baya eksikliği var . İnşallah 8.1 ile giderilir mesela bir bluetooth veya wifi açmak için ayarlara girip duruyoruz , eski ios gibi yani . ancak Cihazın kamera ve genel performansı gerçekten takdire şayan , Snapdragon 600 lü HTC One'da Asphalt 8 ara ara donmalar yaşatıyorken , L1520'de bir gram donma yok almayı düşünen varsa performansı şahane
Ben de tam tersini düşündümhocam bugün merak ettim şöyle bi inceledim ama 6 inç çok büyükbence çok gereksiz,isteyen zaten tablet alır
Ben de tam tersini düşündümhem tableti hem telefonu beraber taşımak biz erkek milleti için biraz sıkıntı olacağı için tablet almak yerine gittim 1520 aldım.
hocam merak ettim 5s ile genel olarak karşılaştırma yaptınız mı ?Evet bende böyle düşündüğüm için 1520 tercihim oldu , ancak şöyle bir durumda var büyük ekran kullanmaya başladıktan sonra daha büyük olsa diye fikir değişiyor bende kullanmadan önce 6 inç telefon mu olur diyordum ancak mont cebim hariç problem olmuyor alıştım diyebilirim
hocam merak ettim 5s ile genel olarak karşılaştırma yaptınız mı ?
anladım ama tabiiki oyun ve uygulama konusunda aradaki farkı eminim görmüşündürNasıl söyleyeyim , 5s her zaman ki iphone yani gerçek anlamda klasmanlarıda çok farklı ne ekranı ne de kamerayı karşılaştıramam. Ama mesela dersenki seste hangisi iyidir kesinlikle L1520 diyebilirim , sarj konusundada keza öyle 2 günde bir sarj ediyorum performans olarakta birbirinden farklı iki sistem olduğu için hiç yorum yapmayayım sonuçta oyunlarda bile birisi 1136x960 diğer 1080x1920 çözünürlük vaat ettiği için birşey diyemiyorum ancak sosyal medya ve mesajlaşma için kesinlikle iphone kullanıyorum
anladım ama tabiiki oyun ve uygulama konusunda aradaki farkı eminim görmüşündür
SEÇ AL Bİ MİLYON!!!HTC One'dan sonra Şubat 11'de L1520 Almış bulundum , cihaz gayet güzel ancak işletim sisteminin baya eksikliği var . İnşallah 8.1 ile giderilir mesela bir bluetooth veya wifi açmak için ayarlara girip duruyoruz , eski ios gibi yani . ancak Cihazın kamera ve genel performansı gerçekten takdire şayan , Snapdragon 600 lü HTC One'da Asphalt 8 ara ara donmalar yaşatıyorken , L1520'de bir gram donma yok almayı düşünen varsa performansı şahane
hi-res yani yüksek çözünürlüklü olan resmi bilgisayardan görebilirsin. Fakat Lumia Cyan güncellemesinden sonra her iki resmi de fotoğraflarda görebilirsinizArkadaşlar biliyorsunuz lumia 1520 fotoğraf çekerken 2 ve 3 seçeneğimiz 5 mp 19 mp ve dng vardı yanlış hatırlamıyorsam 5MP+19 da yapsak bu tek resim çekiyor öylemi peki biz bunu pc ye attığımız da hangi boyutu atıyoruz
Hava kompresörüyle gönderildi
hi-res yani yüksek çözünürlüklü olan resmi bilgisayardan görebilirsin. Fakat Lumia Cyan güncellemesinden sonra her iki resmi de fotoğraflarda görebilirsiniz
Temmuz değil canımCyan daha temmuzda falan gelecekti heralde 8.1 in Nokia ile özelleşmiş final surumu cyan
İnşallah oyle olur benim aklımda temmuz diye kalmışsa demekTemmuz değil canımMayıs sonu Haziran başı gibi bekliyoruz
Temmuzda büyük ihtimalle Windows Phone 8.1 GDR1 güncellemesi yayınlanacak. Hatta ön izlemesi daha da erken yayınlanabilir.İnşallah oyle olur benim aklımda temmuz diye kalmışsa demek
Ben karıştırdım ozaman sağol abi bilgi içinTemmuzda büyük ihtimalle Windows Phone 8.1 GDR1 güncellemesi yayınlanacak. Hatta ön izlemesi daha da erken yayınlanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?