ben 1520 de here city lens göremedim üstelik google da araştırdım ama hiç ses yok ya yabancı sitelerde biraz tranlate sayesinde baktım city lens yok harita gözünden bakın diyor
Hocam bence satılır şu anda sıfırı 220 ise 1900 normal fiyat diye düşünüyorum. Bilmem diğer arkadaşlar ne der. Ama kıymetli alıcı varsa bence kaçırmaz gibime geliyor.
Tüm amiral gemileri gibi bunuda düşürmemek gerekiyor. Sonuçta 6 inç dev gibi ekran, şakası olmaz. 1020 nin yarısı kadar ince batarya ile falan bu büyüklüğü iyice kullanmışlar güzel yani memnunum.
1520 ne derece 1020 yi geride bıraktıysa, belki o derece geride kalır ama bana göre büyük ekran sevenlere hitap ettiği için 1520'nin yeri farklı kalır diye düşünüyorum. 5 inç bir cihazı da büyük bir kitlenin beklediği de bir gerçek.
Tüm amiral gemileri gibi bunuda düşürmemek gerekiyor. Sonuçta 6 inç dev gibi ekran, şakası olmaz. 1020 nin yarısı kadar ince batarya ile falan bu büyüklüğü iyice kullanmışlar güzel yani memnunum.
hocam telefon müthiş o konuda hiç lafım yok ancak ben telefonu sık düşüren biri olduğum için mesela 1520 ile benzer tasarımda olan 720mde bir iki çatlak bir tane de eziklik oldu malum 1020 920 gibi köşeleri kalın ve keskin değil cihazın neyse ben yaza 1020yle girerim inşallah taş gibi telefon ekran çerçeveleri de kalın hiç olmadı bileklik takarım