Öneri Nokia Lumia 1320 ile İlgili Soruları ve Merak Ettiklerinizi Bu Başlıktan Alalım

skynet

Üye
Abi 1320'nin saati neden parlak ?

sekajmer

Üye
çok şekerler

Tepkiler: 0343434

braayn

Üye
Abi 1520 ninsaati 1320 e göre daha soluk ekran parlaklık ayarlarıyla ilgilimi yoksa biri amoled biri ips diyemi ?

Nextman

Emekli Yönetici
Bu mesajı sana yakın bir bölgede okusaydım hiç şansın yoktu emin ol eve nerden gittiğini biliyorum ona göre

İncelemeyi bekliyoruz ellerin dert görmesin

Tepkiler: papakudioflu ve m542tf

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu yapmasaydın iyiydi abi ya , için gitti ikisine de, aldıracaksın bana 1520'yi de kırmızısından alıp sana hava atcam abi
iyi düşün bana hava mı atıcan

Bu arada size başka bir sürprizimiz daha olabilir çok yakında

Tepkiler: sekajmer ve Nextman
Ne zamandır merak ediyorum oyun performansını öğrenebilir miyim? Mesela Nova 3 bi indirebilir misiniz kasıyor mu kasmıyor mu diye? ona göre en kısa zamanda alacağım?

Invoke

Üye
bu akşam sürprizimiz sizlerle bizi izlemeye devam edin

İzliyoruz da süpriziniz, başlat ekranı yarışması mıydı? Yoksa farklı bir şey mi? Bu arada 1320 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, alacağız büyük ihtimalle.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İzliyoruz da süpriziniz, başlat ekranı yarışması mıydı? Yoksa farklı bir şey mi? Bu arada 1320 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, alacağız büyük ihtimalle.
evet birinci sürprizimiz bu yarışmaydı ve açıklandı. Bu aralar olaylar çok hızlı gelişiyor. Sıradaki sürprizimiz için bir kaç gün beklemeniz gerekecek.

Tepkiler: Nextman
evet birinci sürprizimiz bu yarışmaydı ve açıklandı. Bu aralar olaylar çok hızlı gelişiyor. Sıradaki sürprizimiz için bir kaç gün beklemeniz gerekecek.
Ali abi oyun performansı hakkında bir şey söyleyebilir misin? Örn: Nova 3...

alical33

Üye
1520 yi inceledim de ergonomisi çok iyi elde tutuş falan 8.1 gelsin bi ona göre belki wp ye geri dönerim