Nokia Lumia 1000

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Bence nokia lumia serisinde güzel bir telefon yaparsa eskisi gibi iyi satabilir ama şu anda lumia alınmaz derecede çünkü lumia gelişim aşamasında bence nokia güzel bir windows phone yapabilir ama biraz daha beklememiz gerekebilir :good:

EmReRoĞlU

Üye
Ruşen - - Windows Phone 8'li Lumia serisi ile yeniden yükselişe geçen , bildiğiniz gibi başarılı bir çıkış ivmesi yakalamış durumda. Lumia 920 ve Lumia 820 ile dikkatleri üzerine çeken firmanın, en son Lumia 620 modelini incelemiştik.
Son günlerde ortaya çıkan iddiaya göre , 808 PureView'ın kamerasının bir benzerini yeni bir Lumia'da kullanacak. Hatırlarsanız 808 PureView, açık ara farkla piyasanın en iyi fotoğraf çeken telefonu idi. Pek çok kişi (ben dahil) bu kamerayı Symbian'dan başka bir işletim sisteminde kullanmak için sabırsızlanıyor.
'deki en büyük mobil operatörlerden birinin resmi sayfası içerisine, Lumia 1000 modeli eklenmiş. Modelin, az önce bahsettiğimiz PureView modeli olup olmadığı hakkında ise bir bilgi yok. Fakat bir sonraki modelin Lumia 1000 olacağını biliyoruz.
MWC 2013'te , 25 Şubat günü büyük bir tanıtım yapacak. Lumia 1000'i de aynı gün göreceğiz muhtemelen...

tunahanx55

tunahanx55

Üye
iyi yapmışlar bizim köşedeki çakma telf.ciden alayım bi tane :)

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bir daha benim konularımı hortlatmayın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt