Nokia kullanıcılarına

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
iyi de sanane kardeş, adamın işi gücü yoktur parası çoktur başka da hobisi yoktur güncelleme bekliyordur. size ne yani :D

Kullanıcı, kendi halinde yazdıklarını yapıyorsa problem yok. Ancak sürekli farklı veya aynı şahıslar, "Belle geldi mi?, Belle ne zaman gelecek?, Neden hâlâ gelmedi?, Nokia artık Symbian'a desteği kesti mi?" gibi can sıkıcı ve güncellemenin gelmesine bir faydası olmayan konular açıyorsa, forum kullanıcılarını da sürekli aynı konuları görmeye mahkum ediyorsa işte orada artık "DUR!" denilmeli.

Ben şu ana kadar NaviFirm'i en fazla 1 ya da 2 kez kullanmışımdır. Nasıl olsa yeni güncelleme geldiğinde MaxiCep'te anında konu açılıyor. Yalan mı? Ben buradan takip etmeyi seviyorum. Tabii konu kirliliği buna bazen engel oluyor ama. Neyse. :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.

okitox

okitox

Üye
ya allah aşkına şu forumlarda konu kirliliği muhabbetini bi bırakın artık. neyi kirlenecek forumun, o kadar konu açılsa nolacak yani 2 konuya fazladan girersin en fazla, ölür müsün? girme kardeşim o zaman her konuya atlamana gerek yok yani. konu kirliliği oluşuyorsa bu moderatörlerin hatasıdır. açıp bakıp silmeleri veya çöpe taşımaları gerekir konuyu.

bırak millet açsın dursun. senin bu açtığın konu da bana göre kirlilik hadi bakalım şimdi nolacak. boşver bunları bırak herkes bildiği gibi yapsın... salla gitsin. ne takıyosun o kadar buna dur demeli falan diye... başka şeylere dur de. :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
okitox çok saçma konuştuğunun farkında mısın ? Bir belle için bütün forum kirlendi ya yuh artık . Alt tarafı dandik bir güncelleme telefon aynı telefon bir şey değişmiyor sadece annaya biraz süs katmışlar .

okitox

okitox

Üye
okitox çok saçma konuştuğunun farkında mısın ? Bir belle için bütün forum kirlendi ya yuh artık . Alt tarafı dandik bir güncelleme telefon aynı telefon bir şey değişmiyor sadece annaya biraz süs katmışlar .

sen yükledin diye yüklemeyenlerin hevesini kıramazsın kardeşim. bütün forumun neresi kirlendi istediğin konuya girip çıkamıyor musun yani nedir. Süs de katsalar sidik de katsalar millet merak ediyor bişeyler bekliyor kardeşim. yeni konular allta mı kalıyor da forum kirlenecek. ben de moderatörlük yapıyorum. forum kirliliği bu değil. sizinki durduk yere tepki göstermek. gereksiz yani...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ya allah aşkına şu forumlarda konu kirliliği muhabbetini bi bırakın artık. neyi kirlenecek forumun, o kadar konu açılsa nolacak yani 2 konuya fazladan girersin en fazla, ölür müsün? girme kardeşim o zaman her konuya atlamana gerek yok yani. konu kirliliği oluşuyorsa bu moderatörlerin hatasıdır. açıp bakıp silmeleri veya çöpe taşımaları gerekir konuyu.

bırak millet açsın dursun. senin bu açtığın konu da bana göre kirlilik hadi bakalım şimdi nolacak. boşver bunları bırak herkes bildiği gibi yapsın... salla gitsin. ne takıyosun o kadar buna dur demeli falan diye... başka şeylere dur de. :)

Moderatörlerin işi gücü yoktu zaten. Dakika başı sayfayı yenilesin, gereksiz konu varsa kaldırsın öyle değil mi?

Bence yanlış düşünüyorsunuz, ama saygı duyarım tabii.

Forumlarda konu kirliliği basit bir sorun gibi görünse de, forumun düzeni açısından en büyük sorun teşkil eden unsur budur aslında.

Hem nasıl olsa moderatör var gereğini yapıyor diyerek gereksiz konu açmanın ne anlamı olabilir ki? Veya size faydası olmayan, herhangi bir sonuca ulaşmayacağını bildiğiniz...

İnce detayları bazen düşünmek gerekir; üye, gereksiz konu açarak bulunduğu forumu kirletiyor ve bu, bilgi paylaşımında bulunmak isteyen diğer üyeyi beraberinde paylaşımdan soğutuyor.

Her neyse, konu içinde ayrı bir konu hakkında tartışma çıkmasın şimdi, sizin düşünceniz size benim ki de bana kalsın.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Biz tepkimizi konu açarak belirtmiyoruz kardeşim kirlilik olmaz merak etme sen .
Kirlilik ne demek bilmiyorsun sanırım bilsen böyle konuşmazdın .
Bu arada bu forumdaki kirlilik :
Belle hakında çıkan bir haberin hakkında 2-3 konu açılıyor .
Her Belle haberinde bu oluyor yetmedi mi artık ?
Bir haber bir kez yayınlanır ama bazı arkadaşlar bunu çok abartıyor , vazgeçin artık bundan .

cardanadam

cardanadam

Üye
Biz tepkimizi konu açarak belirtmiyoruz kardeşim kirlilik olmaz merak etme sen .
Bir haber bir kez yayınlanır ama bazı arkadaşlar bunu çok abartıyor , vazgeçin artık bundan .

hele birde belle geldi veya belleyi yükledim konuları yokmu

okitox

okitox

Üye

kirliliğin ne olduğunu senin mesajlarından öğreniyorduk bir ara. şu konuda en son konuşması gereken adamsın lüzümsuzca dalma her yere...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hatanı anladın dağıt sen konuyu kardeşim . Devam et böyle . böyle devam edersen geleceğin çok parlak . Bu arada haklısın her yere lüzumsuzca atlıyordum fakat Allah ' a şükür hatamı anladım aynı şeyi yapmıyorum fakat sen ders alacağa benzemiyorsun .
İyi forumlar.

okitox

okitox

Üye
Hatanı anladın dağıt sen konuyu kardeşim . Devam et böyle . böyle devam edersen geleceğin çok parlak . Bu arada haklısın her yere lüzumsuzca atlıyordum fakat Allah ' a şükür hatamı anladım aynı şeyi yapmıyorum fakat sen ders alacağa benzemiyorsun .
İyi forumlar.

Konu dağıtma falan yok burda malesef :) Ben ders alacağa benzemiyorum evet hocam. Sürekli saçma sapan mesajlar yazıp konular açıyorum. Bunda da ısrarcıyım...

İyi forumlar sana da...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sana sürekli saçma konu açıyorsun demedim hocam sen beni yanlış mı anladın ?
Demek istediğim şu ; Belle hakkında çıkan haberler hakkında birden fazla konu açılıyor bunun durması gerek .
Bunu anlatamadıysam hata bendedir kusura bakma hocam .

.Murat.

.Murat.

Üye
Bellede belle ben anlamam bu güncelleme işlerinde ama o kadar konu yoğunluğu varki
hergün güncelleme varmı yokmu diye bakar oldum:D
en iyisi bahçeyi belle saçlarını elle

mustyaky

mustyaky

Üye
tamam haklısınız da arkadaşım eminim sizde size ilk belle cfw çıkacağında böyleydiniz 6 ay önce. bırakında biraz c6-01 ciler heveslensinler sonuçta hiç tadamadık belleyi ! beklemek hakkımız yani. siz belleli olduğunuz için böyle düşünüyosunuz diye düşünüyorum.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
belle tabiki çoğu şeyi değiştircek ama bu uygulama(iyi uygulama) sayısı artmadıkça hiçbişey değişmicek

atakan25

atakan25

Üye
telefon değiştiriyorlar ayrıca n8 satıp 701 almayı düşünen var sanki n8 çöp oluverdi

SilentOne

SilentOne

Üye
ee bazıları beklemektense bole yapmayı tercih ediyor

avianca

Üye
para olsa bende satıp geçeceğim ama yok. Artık sıkıldım nokia nın yalanlarından hayatımda ilk defa nokia aldım ondada pek memnun kalmadımm.

İncİnat

İncİnat

Üye
şu belle cıksa da forum bir rahatlasa artık ya ne belleymiş kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt