Nokia kullanıcılarına

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kullanıcılarına
Arkadaşlar dikkat ediyorumda bir grup arkadaş kendini bağlamış sadece güncellemeye anna gelmeden öncede böyleydi belleyi beklerkende. BIRAKIN ŞU GÜNCELLEME olayını telefonunuzdan zevk alın nette sörf yapın foto çekin chat yapın oyunlar oynayın her anın keyfini çıkarın günceleme diye diye kendinizi ve forumdaki bir çok insanı strese sokuyorsunuz bilginize.

Birde bazı arkadaşlar nokia kullanırken ios böyle androit şöyle diye yazmış beğenmiyorsan kullanma git sat ne istiyorsan onu al ve buradada tartışma burası paylaşma yeri s3 kullanıcılarının yeri.

Bilgi paylaşınca çoğalır burası güncelleme stres merkezi olmaktan kurtaralım ve güzel güzel paylaşımları yapmaya devam edelim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Kılınç, aslankaplants, Silinen Üye 737108 ve 4 diğerleri

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sende haklısın bir Belle ' yi kullanıp heveslerini alsınlar bize katılırlar .

valent

valent

Üye
Yoktan yere stres yapıyorlar hepsi bu

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
yani abartılmış bu güncelleme olayı...
öleceğiz diye yaşamayalım o zaman bırakın anı yaşayın arkadaşlar
HERKESİ ANI GÜZEL YAŞAMAYA DAVET EDİYORUM

• Beğen
Tepkiler: groupertekin ve Quaresma53
pRime.

pRime.

Üye
helal olsun kardeşim çok haklısın.

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
cyber

cyber

Üye
Bilinçlenelim...

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Doğru bir tek Symbian 3 bölümünde abartılıyor güncelleme.

M@cros

M@cros

Üye
Tabi ki iyi özellikler geliyor da telefonun aniden bir komutla yerinden uçmasını beklemeyelim.Gelirse yükleriz zaten.Burda günde ne kadar konu açılırsa açılsın ne kadar mesaj yazılırsa yazılsın bu çok birşey değiştirmeyecek.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
    Konu Sahibi
hocam çağ atlatacak ama yani anın zevkini kaçırmayalım o çağı beklerken anna belleden sonra belkide carla hep güncelleme beklemeklemi geçecek zamanımız salın ipini ne zaman gelirse gelsin gelene kadar anın zevkini yaşAMAYA BAKIN BENİM ANLATTIĞIM BU

Dimi3

Dimi3

Üye
Bizde Belle var da noluyor ? Aynı tas aynı hamam. Boşuna aşırı beklentide bulunup da hüsran olmayın sonunda..

• Beğen
uruno

uruno

Üye
Eğitim şart:ehe

serecans

serecans

Üye
haklısın kardeşim de ben belle kullanan biri olarak n8 e belle geldimi di ye boyna araştırma yapıyorum niye bende anlamadım

TheMadness

TheMadness

Üye
yaklaşık 8 aydır belle kullanıyorum. hevesim kaçtı

cyber

cyber

Üye
8 ay mı ben annayı yükleyeli 8 ay olmadı

M@cros

M@cros

Üye
Telefon modeline baktın mı?:DAllah bilir Carlayı yeni yüklemiştir Donna yı yüklemeye hazırlanıyordur.:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
En fazla 6 ay çünkü ağustosta çıktı çakması .

okitox

okitox

Üye
iyi de sanane kardeş, adamın işi gücü yoktur parası çoktur başka da hobisi yoktur güncelleme bekliyordur. size ne yani :D

cyber

cyber

Üye
bende 8 ay deyince şaşırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt