nokia ios icin harita uygulamasini duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia ios icin harita uygulamasini duyurdu
Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni nesil akıllı telefonu iPhone 5′i ve yeni mobil işletim sistemi sürümü iOS 6‘yı sunmuştu. Apple‘ın her cihazı gibi iPhone 5‘de ilgi görürken, bir çok yenilik içeren iOS 6 işletim sistemi de oldukça beğenilmişti. Apple iOS 6 ile bir çok değişiklik yaparken, bu değişikliklerden bir tanesi de Apple‘ın kendi harita uygulaması olmuştu.

Apple iOS 6 ile birlikte kendi harita uygulamasını sunmuş ve Google Maps‘i kullanmayı sonlandırmıştı. Ancak kısa bir süre sonra Apple‘ın yeni harita uygulaması ile ilgili olarak sesler de yükselmişti. Eleştirilerin odağında Apple‘ın yeni harita servisinin detayının az olması ve bir çok yanlışlığı içermesiydi.

Hatırlanacağı üzere daha sonra Tim Cook açıklama yaparak özür dilemiş ve Apple iOS 6 kullanıcılarının diğer harita uygulamalarını kullanmalarını önermişti.

Apple iOS için harita uygulaması sunan firmalardan bir tanesi de Nokia. Firma yeni harita uygulamasının duyurusunu gerçekleştirdi. Nokia‘nın yeni uygulamasının bir kaç hafta içinde yayınlanması bekleniyor. Yeni uygulama ile sesli navigasyon desteği içerecek, ayrıca offline olarak da kullanılabilecek.

Kaynak: MAXİCEP

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz ve Esendağlı

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
desene ios6 ya nokiadan kol gibi destek geldi :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yaa işte böyle Nokia'ya muhtaç kalırsın apple :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
maxirabit

maxirabit

Üye
Nokia'nın tek sevdiğim yanı zaten çevrim dışı harita kullanımı:)

aleranol

aleranol

Üye
İyi olmuş

alaStar

alaStar

Üye
Nokia kol gibi de para istemiştir apple dan ne de olsa kalite :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sana tek bir soru sorucam n8 e verdiğin paraya değdi mi ve memnun musun?

İnanki değdi ve hala severek kullanıyorum.Canım sıkkın olduğunda takıyorum pcye hiç denemediğim cfw leri ofw leri acaba cihaza bişiy olurmu yada elimde kalırmı korkusu olmadan flash yöntemi ile cihaza atıyorum.ha başka bir cihaz istiyormuyum tabiiki istiyorum L920.

maxirabit

maxirabit

Üye
Black-killing

Black-killing

Üye
sana tek bir soru sorucam n8 e verdiğin paraya değdi mi ve memnun musun?

Kardeş sen hasta mısın yav her yerde nokiayı kötülüyorsun Yok şüpheleniyorum acaba Androidde mi çalışıyorsunda aklımızı çelmeyi mi amaçlıyorsun nedir arkadaş ?

caglar b

caglar b

Üye
nokia ios için bile yazılım geliştiriyor biz hala :(
(hayalleri suya düşen 701 müptelası)

Türe

Türe

Üye
Gecmis olsun :ehe

na zdrowie

Üye
ohh nokia appstorea geliştirici oldu ya

MaxipmaN

Üye
para için yapmıştır nokia yoksa hayır gelmez

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
bence nokia uygulamasının içine bir mesaj saklamıştır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt