nokia internet radyo?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
nokia internet radyo?
nokia internet radyo eskiden şarkının ve sanatçının adını yazıyordu şimdi niye yazmıyor bilgisi olan varsa el atsın şimdiden teşekür ediyorum

hakanLp07

hakanLp07

Üye
dinlediğin radyonun bu hizmeti artık vermediği ihtimali düşünebilir...yabancı rayolara bakabilrsn

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
abimim telefonu e71 onun intermet radyosunda şarkının ve sanatçının adı yazıyor

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
sil tekrar yükle

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
on kere sildim ama yine aynı sizde şarkının adı yazıyormu? Birisi çözüm bulsun lütfen

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bende yazıyor ama bazı kanallarda

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
the mix de çıkıyor ve kanal logolarıda var

tempestshine

tempestshine

Üye
bende gözükmüyor.

Umut

Umut

Üye
Bu özellik Symbian Belle'den itibaren bozuldu. Yani Anna'da bu problem yokken, Symbian Belle'den itibaren artık şarkı adları görünmüyor. Sanırım Belle FP1 ile bu problem çözülmüş, ancak 1. nesillere henüz güncelleme gelmediği için hala şarkı adları görünmüyor. Bakalım Belle Refresh ile sorunumuz çözülecek mi..

najanaja

najanaja

Üye
benim bildiğim bu olay radyo istasyonuyla alakalıdır. istasyon bilgi göndermedikten sonra pro nasıl göstersin :) pro çalan şarkıyı bilemez ki ben de kimisinde veriyo kimisinde vermiyo.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Arkadaşlarında dediği gibi istasyona bağlı bir şey.Bende bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor.Mesela 1 hafta önceye kadar Radyo D vardı şu an bulamıyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye
alem fm açılmıyor :(

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
alem fm açılmıyor :(

Bendede çalışmıyor kardeşim 'istasyona bağlanma başarısız' yazıyor ikisinde de :(

- - - Eklendi - - -

sorun alem fm de diğerleri çalışıyor. Yakın bir zaman da düzeltirler:)

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarında dediği gibi istasyona bağlı bir şey.Bende bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor.Mesela 1 hafta önceye kadar Radyo D vardı şu an bulamıyorum.

sen istasyonla alakalı diyorsunda abimimin e71inde sanatçı ve şarkının adı yazıyor nerdeyse bütün istasyonlarda

e377

Üye
Bendede çalışmıyor kardeşim 'istasyona bağlanma başarısız' yazıyor ikisinde de :(

- - - Eklendi - - -

sorun alem fm de diğerleri çalışıyor. Yakın bir zaman da düzeltirler:)

Aynen şu Alem FM geceleri dinliyorduk MATRAX'dan uzak kaldık...

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaşlar yaz.güncellemeye bakın belki güncellemesi vardr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt