Nokia Internet Radio Sorunu..bıktırdı artık..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Internet Radio Sorunu..bıktırdı artık..
merhaba forumdaşlar;

ne yaptıysam bir türlü çözüm bulamadım bu duruma..sorun internet radio'nun ta kendisi..

ara sıra tam dinleme esnasında veya ülke/kanal seçimi yaparken ana ekrana döndürüp reset atıyor..telefonun kapanıp açılması gibi değil..ekranlar yeniden yükleniyor..widgetler yenileniyor..enteresan bir sorun.format attım gene olmadı.
wireless ile kullanıyorum arka planda fmobi açık oluyor..ara sıra olsa da yapıyor bunu.sorunu çözemedim bir türlü. fmobi zaten ram yiyen bir program hem fmobi hem int radyo fazla mı geliyor acaba..bir de radyonun indirme kalitesini ''yüksek'' yaptım bu da etkiler mi acaba..bilen veya benzer durumla karşılaşan arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim..

_ardaa

_ardaa

Üye
Ram yüzünden sıkıntı yapacağını sanmam anna yada pr1.2 olsaydı olabilirdi ama ram optimizasyonu gibi iyileştirmeler yapıldı belle de, eskiden 90mb'ın üstüne çıkamazken belle ile 120mb'ın altına düşmüyor ram e açarsam açayım henüz 110 mb'ın altına düşmedi, bir de ram azlığı olsa sistem uygulamayı kapatır bence sorun başka yerde, ben pek kullanmadım o yüzden net bir çözüm öneremem ama başka biri net çözüm sunana dek şunları deneyebilirsin.

Task manager yükle telefona, ram durumunu ve çalışan işlemleri takip et, o an açık olarak telefonun görev yöneticisinde görünmeyip de process olarak çalışan uygulamalar da olabilir, task manager ile process'lere bak yüklediğin uygulamaların isimleri ile yada onların isimlerine yakın process'leri sonlandır öyle dene.

Karışık anlatmadım umarım:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
app stop ve ram info var zaten. iki uygulama toplam 6 mb götürüyor. yüklediğim uygulamalar desem zaten sistemi yoracak veya zararlı hiçbirşey yüklemedim..ilginç bir durum..symbian ın enteresanlığı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
indirme kalitesınin yüksek olması sadece çalmada duraksama yapabilir.internet radyo kullanırken diğer açık uygulamaları kaldır sorununu ancak deneme ile bulabilirsin.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​fmobi de sıkıntı yapıyor olabilir.dediğim gibi fazla ram kullanan bir program.

işyerinde wireless ile aynı işlemleri yaptım fmobi + internet radio hatta gravity açtım. arka arkaya radyoları değiştirdim.ama ana menüye atmadı. çok çok ilginç bir durum..belki de evdeki bağlantıda problem var..bakalım symbian bize daha ne gibi gariplikler tattıracak..

- - - Eklendi - - -

​yok mu başka cevap?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt