Nokia & HTC

Sponsorlu Bağlantılar

windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi
Nokia & HTC
Selam arkadaşlar. Bugün eşime kırmızı bir lumia820 aldım. Gerçekten telefon çok kaliteli ve HTC tercihimin yanlış bir karar olduğunu anladım. Bir kere malzemesi ve kasası ile insana güven veriyor. HTC nin yan tuşlarında hissiyat olayı sıfır. Gözünüz kapalı tuşları elinizle bulmakta zorluk çekiyorsunuz ve sanki her an elinizde kalacakmış, yan tuşları bozulacakmış gibi duruyor. Arada ciddi sayılacak bir fiyat farkıda var. Biliyorsunuz HTC8x Nokia 920, HTC8s Nokia820 ile aynı sınıf. 820 daha ucuz olmasına rağmen bence HTC8x den de 1 adım önde. Nokia nın kendine has uygulamaları bilen göz, drive navigasyon, nokia müzik market gerçektende çok etkileyici. Ayrıca çok fazla inceleyemedim ama Nokia mağazasında da bir çok güzel uygulama mevcut. HTC nin mağazada uygulama sayısı sadece 6. Ve artacağından da pek ümidim yok. Ayrıca ben HTC yi görünüşü, daha ince, hafif ve zarif yapısı ile ses kalitesinden dolayı tercih etmiştim. Nedense bugün 820 nin görünüşü bana daha hoş geldi. HTC nin beats audio özelliğine rağmen Nokia820 nin müzik ve video ses kalitesinde de çok büyük bir fark yok. Nokia820 nin değiştirelebilir kapak olması, kablosuz şarj yapılabilmesi extra bir avantaj. Kısaca benim gibi HTC ile Nokia arasında kararsız kalan arkadaşlar düşünmeden tercihini Nokia dan yana kullansın. 820, 920 ile kıyaslanan 8x den bile bence çok iyi. Herkeze iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART, n000k, bulutsuzgece ve 1 kişi daha

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kesinlikle haklısın,nokia farkını ve tecrübesini ortaya koymuş

• Beğen
Tepkiler: windman1981
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aynı sistemi dahi kullansalar; Nokia'nın kendine ait teknolojileri ve yazılımları onu her zaman diğer markaların bir adım önünde tutacaktır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2 ve windman1981
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben asıl geleceği söylenen yeni alüminyum kasa 41mp sensörlü lumia yı merak ediyorum.nokia dan vazgeçmek hiç kolay değil.

• Beğen
Tepkiler: windman1981
windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi
Android ve Iphone lar out (çöpe). Yeni idol Nokia Lumia in :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Selam arkadaşlar. Bugün eşime kırmızı bir lumia820 aldım. Gerçekten telefon çok kaliteli ve HTC tercihimin yanlış bir karar olduğunu anladım. Bir kere malzemesi ve kasası ile insana güven veriyor. HTC nin yan tuşlarında hissiyat olayı sıfır. Gözünüz kapalı tuşları elinizle bulmakta zorluk çekiyorsunuz ve sanki her an elinizde kalacakmış, yan tuşları bozulacakmış gibi duruyor. Arada ciddi sayılacak bir fiyat farkıda var. Biliyorsunuz HTC8x Nokia 920, HTC8s Nokia820 ile aynı sınıf. 820 daha ucuz olmasına rağmen bence HTC8x den de 1 adım önde. Nokia nın kendine has uygulamaları bilen göz, drive navigasyon, nokia müzik market gerçektende çok etkileyici. Ayrıca çok fazla inceleyemedim ama Nokia mağazasında da bir çok güzel uygulama mevcut. HTC nin mağazada uygulama sayısı sadece 6. Ve artacağından da pek ümidim yok. Ayrıca ben HTC yi görünüşü, daha ince, hafif ve zarif yapısı ile ses kalitesinden dolayı tercih etmiştim. Nedense bugün 820 nin görünüşü bana daha hoş geldi. HTC nin beats audio özelliğine rağmen Nokia820 nin müzik ve video ses kalitesinde de çok büyük bir fark yok. Nokia820 nin değiştirelebilir kapak olması, kablosuz şarj yapılabilmesi extra bir avantaj. Kısaca benim gibi HTC ile Nokia arasında kararsız kalan arkadaşlar düşünmeden tercihini Nokia dan yana kullansın. 820, 920 ile kıyaslanan 8x den bile bence çok iyi. Herkeze iyi forumlar...
8s le 820 aynı sınıf sayılmaz çünki işlemci ve ram düşük 8s te bu büyük bür eksikli o ancak 620 ile kıyas edilebilir diye düşünüyorum yanlışmıyım acaba:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

8s le 820 aynı sınıf sayılmaz çünki işlemci ve ram düşük 8s te bu büyük bür eksikli o ancak 620 ile kıyas edilebilir diye düşünüyorum yanlışmıyım acaba:hmmm

Sanırım ram olarak aynılar da, diğer yönlerden yine Lumia 820 üstün. :oke:

windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi

620 yi bilmiyorum. Haklı olabilirsiniz. Yalnız ben wp8 e geçmeden önce bu 4 model için uzun bir ara netten araştırma yaptım. Genelde tüm teknoloji sitelerinde 8x ile 920, 8s ile de 820 kıyaslanıyor. O açıdan belirttim. HTC yi sadece beats audio ve ince narin görünüşü nedeniyle tercih etmiştim. Keşke almadan önce seçim konusunda foruma danışsaydım. Sağlık olsun yinede. 820 yi aldıktan sonra eşimi kandırmaya çalışarak Htc yi kaptırmaya çalıştım . Tabiki istemedi. :) Bu arada forumda lumia ile takas isteyen olursa değişebiliriz :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia kalite hissini size ciddi anlamda hissettiren telefonlar yaptı.

İşlemcisi ram'i grafik işlemcisi aynı olan ürünleri kıyasladığımızda (HTC8X vs NL920) arada ciddi farkların oluştuğunu görüyoruz.

Sanırım aralarındaki fiyat farkı 50 TL'ydi.Bu farkı verip mükemmel bir kameraya,sağlamlığa,ekran teknolojilerine ve stile sahip olabilme imkanını bizlere Nokia veriyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ram 8s te512 820de 1gb diye biliyorum özgürcüm

- - - Eklendi - - -

İşlemci 8s te1ghz 820de 1.5 ghz

Pardon haftasonu ya benim fosfor bitti iyice.
Lumia 620 ile karıştırdım bir an :kop2:
Hele bir de bugün forumda Lumia 620 haberleri uçuşmaya başladı ya :kıskıs:

windman1981

windman1981

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar eğer müzik dinlemeyi seviyorsanız 820nin kutusundan çıkan kulaklığı direk çöpe atın. Çok dandik. Yakışmamış hiç lumia ya. Htc'nin kulaklığıyla 820nin kalitesi gayet iyi. Ama söylediğim gibi çok fark ediyor. İyi bir kulaklık edinin kendinize. Ses kalitesi o zaman yeterli olacaktır.

aslı1804

Üye
meraba ben bikaç gün önce htc 8x aldım. Aldığımda müzik+videolar kısmından müziğe girdimde xbox müzik mağazası çıkıyordu ama şimdi noldu anlamadım müziğe girdiğimde bilgisayarınıza bağlanın ya da xbox music mağazasına gidin diyor ama müzik mağazası yok. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar eğer müzik dinlemeyi seviyorsanız 820nin kutusundan çıkan kulaklığı direk çöpe atın. Çok dandik. Yakışmamış hiç lumia ya. Htc'nin kulaklığıyla 820nin kalitesi gayet iyi. Ama söylediğim gibi çok fark ediyor. İyi bir kulaklık edinin kendinize. Ses kalitesi o zaman yeterli olacaktır.

Ben yurtta orjinal S3 kulaklığı bulmuştum şuan onu kullanıyorum :kıskıs: iki kulaklık arasında dağlar kadar fark var orası öyle :oke:

pederr

pederr

Üye
sen bir de dolby özelliini gör :islik mükemmel ötesi 920 de dolby kulaklıklarla müzigin hakikaten ruhun gıdası oldugunu anlıyorsun adanalı için kebap neyse nokıa ve müzik içinde dolby odur:)

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Bir ara teknosada sormuştum en iyisi "Pioneer" demişti:hmmm

pederr

pederr

Üye
Bir ara teknosada sormuştum en iyisi "Pioneer" demişti:hmmm
bende pioneer kulaklıkda var dolby ve sony var pioner çok fazla ses veriyor sesi sonuna kadar açınca çok az neredeyse farkedilmeyecek derecede ses bozulması oluyor ve örnek vereyim 2 saat falan kulagında takılı olunca kulakların uyusuyor ve agrıtıyor o yüzden pioneer tavsiye etmem alacaksan sony yada dolby al kulaklık açısından ikiside güzel pioneer önermem ama dolby mükemmel tek geçerim:)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
nokia demek aşk demek nokia demek tutku demektir nokia yoksa bir hiçim ben :good: yani nokia her zaman bizi şaşırtmaya devam ediyor :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt