windman1981
Üye
Nokia & HTC
Selam arkadaşlar. Bugün eşime kırmızı bir lumia820 aldım. Gerçekten telefon çok kaliteli ve HTC tercihimin yanlış bir karar olduğunu anladım. Bir kere malzemesi ve kasası ile insana güven veriyor. HTC nin yan tuşlarında hissiyat olayı sıfır. Gözünüz kapalı tuşları elinizle bulmakta zorluk çekiyorsunuz ve sanki her an elinizde kalacakmış, yan tuşları bozulacakmış gibi duruyor. Arada ciddi sayılacak bir fiyat farkıda var. Biliyorsunuz HTC8x Nokia 920, HTC8s Nokia820 ile aynı sınıf. 820 daha ucuz olmasına rağmen bence HTC8x den de 1 adım önde. Nokia nın kendine has uygulamaları bilen göz, drive navigasyon, nokia müzik market gerçektende çok etkileyici. Ayrıca çok fazla inceleyemedim ama Nokia mağazasında da bir çok güzel uygulama mevcut. HTC nin mağazada uygulama sayısı sadece 6. Ve artacağından da pek ümidim yok. Ayrıca ben HTC yi görünüşü, daha ince, hafif ve zarif yapısı ile ses kalitesinden dolayı tercih etmiştim. Nedense bugün 820 nin görünüşü bana daha hoş geldi. HTC nin beats audio özelliğine rağmen Nokia820 nin müzik ve video ses kalitesinde de çok büyük bir fark yok. Nokia820 nin değiştirelebilir kapak olması, kablosuz şarj yapılabilmesi extra bir avantaj. Kısaca benim gibi HTC ile Nokia arasında kararsız kalan arkadaşlar düşünmeden tercihini Nokia dan yana kullansın. 820, 920 ile kıyaslanan 8x den bile bence çok iyi. Herkeze iyi forumlar...

mükemmel ötesi 920 de dolby kulaklıklarla müzigin hakikaten ruhun gıdası oldugunu anlıyorsun adanalı için kebap neyse nokıa ve müzik içinde dolby odur
yani nokia her zaman bizi şaşırtmaya devam ediyor