Tmobile
Üye
-
Konu Sahibi
-
etse bile nokia da onun cihazlarını yasaklatabilir hatta tüm android cihazları yasaklatabilir veyatta çok yüksek miktarlarda tazminant alabilir nokia için problem değil android telefon üreticileri düşünsün bunuHTC olsam WP8S ve 8X üretimini iptal eder bir daha WP telefon çıkarmazdım. Kendi görüşüm.
keyfine göre yapamaz tabi ki bu tarz olay olması lazımetse bile nokia da onun cihazlarını yasaklatabilir hatta tüm android cihazları yasaklatabilir veyatta çok yüksek miktarlarda tazminant alabilir nokia için problem değil android telefon üreticileri düşünsün bunu
eee sonuçta mahkeme sonuçlandı bakalım neler olucak keşke hiç android cihaz üretilmese ama nerdekeyfine göre yapamaz tabi ki bu tarz olay olması lazım
neden? Android açık kaynaklı olduğu için daha tercih edilir.eee sonuçta mahkeme sonuçlandı bakalım neler olucak keşke hiç android cihaz üretilmese ama nerde
Çalışanları soydu, işi bırakıp yeni telefon firması açtılar o paralar ile sonrasında cihaz üretiminde bir seri de kasa açıklığı sorunu oldu yeteri kadar satamadı şimdide bunlar hiç iyi görmüyorum sonunu. Microsoft belki satın alır.Acıların Çocugu HTC
Android De Çok Sorunlar Yaşadım Tamam Açık Kaynak Ama Rom Atmaktan Bıktımneden? Android açık kaynaklı olduğu için daha tercih edilir.
neden? Android açık kaynaklı olduğu için daha tercih edilir.
Dahada Ayaklanıcak AmaNokia zaten ayakta
Rekabet kurulu diye bir şey var dünyada hiç kimse kimseye bir teknolojiyi hiçbir zaman vermem diyemiyor diye biliyorum. Siz eğer yeni bi teknoloji bulduysanız bunun temel halini belli bir telif hakkı talep ederek başkasına vermek zorundasınız eğer talep varsa. En temeli veriyorsunuz çünkü temelin üstüne kim daha çok kat çıkarsa o firma ipi göğüslüyor. Mesela amoled teknolojisini samsung buldu mesela ama her tv marakasında var kimisi daha iyi geliştiridği için görüntü kalitesi yüksek kimisi daha az geliştirebildiği için daha kötü ekran kalitesi var. Benim bildiğim bu. Nokia eğer htc den para alamaz ise yasaklattırabilir. Htc de şu sıralar durumlar kötü para verecek halleri yok. O zama bi yasaklama gelebilir.Abi Nokıa dışında gerisi yalan patentlerini çekse her firma beyaz bayrağını çeker ama bunada izin vermezler
Rekabet kurulu diye bir şey var dünyada hiç kimse kimseye bir teknolojiyi hiçbir zaman vermem diyemiyor diye biliyorum. Siz eğer yeni bi teknoloji bulduysanız bunun temel halini belli bir telif hakkı talep ederek başkasına vermek zorundasınız eğer talep varsa. En temeli veriyorsunuz çünkü temelin üstüne kim daha çok kat çıkarsa o firma ipi göğüslüyor. Mesela amoled teknolojisini samsung buldu mesela ama her tv marakasında var kimisi daha iyi geliştiridği için görüntü kalitesi yüksek kimisi daha az geliştirebildiği için daha kötü ekran kalitesi var. Benim bildiğim bu. Nokia eğer htc den para alamaz ise yasaklattırabilir. Htc de şu sıralar durumlar kötü para verecek halleri yok. O zama bi yasaklama gelebilir.
1520 bomba olucak insanlar "Nokia" denilince akıllarına tuşlu eski telleri geliyor mesela bugün epeydir görüşmediğim arkadaşımla konuştum lumia kullandığımı söyledim" Dokunmatik mi?" dedi
o an şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?