MrCommanDTr
Emekli Yönetici
ie=google chrome downloader
windows 8 kullan görürsün.
çinli uygulamaları indirme yeter güvenlikten kastım farklı ,telefondan faceyimi çalcaklar, inci hesabını mı

ne bankası naptın ya. 10 dolara kaspersky kurdum gücenlik aldtındayım
hesabının şifrelerini alıp internete koyan binlerce kişi var.Ayrıca sen şuan kullanmasanda ister istemez telefondan banka işleri hallettiğinde oluyor.
ben 701 imde marketten kredi kartımla alışveriş yapıyorum kaspersky da boşa ram yemiyor zaten sistem ram bırakmıyor neden biliyor musun? Çünkü symbiana virüs girmez![]()

evet çok teset ettin ya adını yeni duyduğun birşey hakkında ne kadar çok bilgin var
Telefona mı ? Telefona kursan bile 1 app'e bakar işin mobil antivirüsler bir halta yaramazlar.
hadi diyelim bir ihtimal girdi. Flash at gıcır gıcır kullan![]()
yok virüs yok girmez ihtimali geçhadi diyelim bir ihtimal girdi. Flash at gıcır gıcır kullan![]()

kesinlikle girmez Symbian sistem dosyalarına virüs bulaşmaz.

hiç mi gerçekten şaşılası bir durum. Buna uygulama az diye üzülmeli mi yoksa uygulama azlığından dolayı virüs yok diye sevinmeli mi![]()
azlık çoklukla alakası yok sistem kaynaklı korumalı symbiana virüs girmez bir trilyon uygulama da olsa.
evet çok teset ettin ya adını yeni duyduğun birşey hakkında ne kadar çok bilgin var
o kek antivirüsler için geçerli pc dede kaspersky dışındakiler virüslere buyur geç diyo
Yeni adını duymak ile alakası yok.Bilgisayarla ilgilide konuştuğumuzdan acaba hangisine diyorsun diye sordum.Ayrıca bir çok antivirüs kullandım mobil platformda pek başarılı değiller.Heleki bahsettiğim gibi bir olaya karşı.
o kek antivirüsler için geçerli pc dede kaspersky dışındakiler virüslere buyur geç diyo
en güvenilrii kaspersky sonuçta napıyım pc yi camdan mı atıyım modemş mi söküyüm yani
Bilgiasayarlara sızan bir çok virüsün anti virüs firmalarınca üretildiğini bilmemen üzücü
en güvenilrii kaspersky sonuçta napıyım pc yi camdan mı atıyım modemş mi söküyüm yani
norton çok ağır kaspersky muhteşem gerçekden pcyle birikte 1 yıl norton verdiler ama kaspersky aldım para verip2012 yılının en iyi antivisü (yapılan bir testte görmüştüm) norton. Gerçekten mükemmel bir antivirüs . Buyur geç filan da demiyor.