nokia hisseleri ateşlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
çinli uygulamaları indirme yeter güvenlikten kastım farklı ,telefondan faceyimi çalcaklar, inci hesabını mı

hesabının şifrelerini alıp internete koyan binlerce kişi var.Ayrıca sen şuan kullanmasanda ister istemez telefondan banka işleri hallettiğinde oluyor.

- - - Eklendi - - -

ie=google chrome downloader

Google Chrome = Eve gelen çoluk çocuğun arama ve hangisinden internete gireceğim sorusunu engellemek için indirilen tarayıcı

Ne güzel tanım oldu ama :ehe

moniacful

Üye

hesabının şifrelerini alıp internete koyan binlerce kişi var.Ayrıca sen şuan kullanmasanda ister istemez telefondan banka işleri hallettiğinde oluyor.
ne bankası naptın ya. 10 dolara kaspersky kurdum gücenlik aldtındayım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne bankası naptın ya. 10 dolara kaspersky kurdum gücenlik aldtındayım

ben 701 imde marketten kredi kartımla alışveriş yapıyorum kaspersky da boşa ram yemiyor zaten sistem ram bırakmıyor neden biliyor musun? Çünkü symbiana virüs girmez ;)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ben 701 imde marketten kredi kartımla alışveriş yapıyorum kaspersky da boşa ram yemiyor zaten sistem ram bırakmıyor neden biliyor musun? Çünkü symbiana virüs girmez ;)

hadi diyelim bir ihtimal girdi. Flash at gıcır gıcır kullan :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

kesinlikle girmez Symbian sistem dosyalarına virüs bulaşmaz.

hiç mi gerçekten şaşılası bir durum. Buna uygulama az diye üzülmeli mi yoksa uygulama azlığından dolayı virüs yok diye sevinmeli mi :kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiç mi gerçekten şaşılası bir durum. Buna uygulama az diye üzülmeli mi yoksa uygulama azlığından dolayı virüs yok diye sevinmeli mi :kop:

azlık çoklukla alakası yok sistem kaynaklı korumalı symbiana virüs girmez bir trilyon uygulama da olsa.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
evet çok teset ettin ya adını yeni duyduğun birşey hakkında ne kadar çok bilgin var

Yeni adını duymak ile alakası yok.Bilgisayarla ilgilide konuştuğumuzdan acaba hangisine diyorsun diye sordum.Ayrıca bir çok antivirüs kullandım mobil platformda pek başarılı değiller.Heleki bahsettiğim gibi bir olaya karşı.

moniacful

Üye

Yeni adını duymak ile alakası yok.Bilgisayarla ilgilide konuştuğumuzdan acaba hangisine diyorsun diye sordum.Ayrıca bir çok antivirüs kullandım mobil platformda pek başarılı değiller.Heleki bahsettiğim gibi bir olaya karşı.
o kek antivirüsler için geçerli pc dede kaspersky dışındakiler virüslere buyur geç diyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o kek antivirüsler için geçerli pc dede kaspersky dışındakiler virüslere buyur geç diyo

Bilgiasayarlara sızan bir çok virüsün anti virüs firmalarınca üretildiğini bilmemen üzücü

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Laptop'ta antivirüs bile kullanmam masaüstünde ise nod32 yetiyorda artıyor bile.Gayette işe yarıyor.

moniacful

Üye

Bilgiasayarlara sızan bir çok virüsün anti virüs firmalarınca üretildiğini bilmemen üzücü
en güvenilrii kaspersky sonuçta napıyım pc yi camdan mı atıyım modemş mi söküyüm yani

bountykiller

bountykiller

Üye

2012 yılının en iyi antivisü (yapılan bir testte görmüştüm) norton. Gerçekten mükemmel bir antivirüs . Buyur geç filan da demiyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en güvenilrii kaspersky sonuçta napıyım pc yi camdan mı atıyım modemş mi söküyüm yani

hiçbir antivirüs bir işe yaramıyor kimse kusura bakmasın kullanıcı dikkat etmedikçe her türlü yer. Bazı oyunların cracklerini virüs olarak görüyoe antivirler siz de kapatıp crackliyorsunuz yalan mı? He güvenilir kaynaktan indirdiysen sıkıntı yok ama değilse dert. Her antivirüs firması virüs üretir sonra yeni antivir sürümü yapar derki bu sürümde bu virüs girmez der bal gibi de satar. Ömrümde kullanmadım antivirüs kullanmam da 1 yıldır da format attığımı hatırlamıyorum.

moniacful

Üye
2012 yılının en iyi antivisü (yapılan bir testte görmüştüm) norton. Gerçekten mükemmel bir antivirüs . Buyur geç filan da demiyor.
norton çok ağır kaspersky muhteşem gerçekden pcyle birikte 1 yıl norton verdiler ama kaspersky aldım para verip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...