Nokia Here Maps v1.0.174 beta WK40 + patched

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Here Maps v1.0.174 beta WK40 + patched

Gereksinimler : Android 4.0 +

Lumia cihazlarının vazgeçilmez navigasyon uygulaması HERE Uygulamasının Samsung anlaşması ile Android platformunda yayınlanacağı biliniyordu.

Xda geliştiricileri Samsung için yayınlanması beklenen HERE Beta uygulamasının apk dosyasına ulaştı ve tüm Android cihazlarda kullanılabilir şekilde portları.

Uygulamada verilerini saklamak ve senkronize etmek için HERE hesabı oluşturmanın ya da Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.

Navigasyon sesini ayarlarda "Voice Options/Navigasyon Voice/ Regular altında Türkçe ses dosyasını indirebilirsiniz. Uygulama 35 MB boyutta, ses dosyası ise 4.1 Mb.
Türkiye haritası boyutu 600 mb.

Offline Navigasyon için Türkiye haritasını Sol üst köşedeki seçenekler butonu yoluyla avrupa seçeneği içindeb Türkiye seçerek indirebilirsiniz.

Yenilikler :
- Fix bugs screen orientation.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve amedli2117

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Aziz04

Aziz04

Üye
Teşekkürler :çay:

• Beğen

ugurleyla

Üye
Nasıl yukluyoruz ?

superfresh

Üye
apk dosyası yok, bakar mısınız

superfresh

Üye
Virüs uyarısı çıkıyor, dikkat...

amedli2117

amedli2117

Üye
Ya sacma sapan antivirus programlariyla herseye virus diyen programlarla arkadasin emegine haksizlik yapmayin
o programlar reklamlarindan tut yamasina kadar herseye virus diyor
yani guven olmaz o programlara
daha kurmadim programi ama kurdugumda tecrubelerimi paylasirimYeri gelmisken eger ki virus olmasindan supheleniyorsan
bir zahmet izinlere bak ve gereksiz alinmis bir izin varsa kaldir o izni

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ya sacma sapan antivirus programlariyla herseye virus diyen programlarla arkadasin emegine haksizlik yapmayin
o programlar reklamlarindan tut yamasina kadar herseye virus diyor
yani guven olmaz o programlara
daha kurmadim programi ama kurdugumda tecrubelerimi paylasirimYeri gelmisken eger ki virus olmasindan supheleniyorsan
bir zahmet izinlere bak ve gereksiz alinmis bir izin varsa kaldir o izni

Zaten merak ediyorum bu virusler cihaza ne yapacak? 1,5 senedir bir tane girmedi cihaza girsede bi tecrübe etsek android cihazlar için yapılmış virüs nasıl oluyormuş:)Bu arada patched olanı tercih edin herhangi bir sınırlama varsa yama yapılmıştır.
Herkes yamasız olanı indirmiş

amedli2117

amedli2117

Üye
:) haklisin valla

peki kardes bunu turkcelestirmenin bir yolu yok mudur?Dikkat ettimde bu program Galaxy apps magazasinda da var.

• Beğen
amedli2117

amedli2117

Üye

Kardeş program çok güzel. zaten nokia haritaları kullananlar nasıl olduğunu bilir.
bana sorarsınız yükleyin
çünkü görebileceğiniz en iyi navigasyon programı

• Beğen

Üst Alt