Nokia here drive uygulaması htc de neden çalışmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia here drive uygulaması htc de neden çalışmıyor?
Nokia here drive uygulaması htc de neden çalışmıyor,
Lisans kullanılmıyor gibi bir şey dedi acaba kullanılır bir hali olur mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında calişmasi lazim. Ya bölge ayarlarından ya da operatörden kaynaklaniyor. Bolgenizi degiştirip denediniz mi?

man20

man20

Üye
Nokia here drive uygulaması htc de neden çalışmıyor,
Lisans kullanılmıyor gibi bir şey dedi acaba kullanılır bir hali olur mu?

aslında sorunun yanıtı sorunda. Nokia drive diyorsun :/

saynesim

saynesim

Üye
Nokia özel diye düşünüyorum kardeşim htc deki bazı özelliklerde Nokia da yok en başta. Htc deki ana ekran saati. Ve hava durumu gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

nokia harita servisleri here adını aldıktan sonra diger markaların wp cihazları ve apple iphonelar icin de yayinlandi:oke:

PureFood

PureFood

Üye

Lumia kullanmıyorsan yanıltıcı bilgiler verme arkadaşım lütfen.
Nokia geçtiğimiz aylarda kendi bazı uygulamalarını diğer Windows Phone'lu cihazlara açtı.

man20

man20

Üye

Lumia kullanmıyorsan yanıltıcı bilgiler verme arkadaşım lütfen.
Nokia geçtiğimiz aylarda kendi bazı uygulamalarını diğer Windows Phone'lu cihazlara açtı.

nie lumia kullanmadığımı yüzüme vuruyorsun ki :/ aslında yanıltıcı bilgi değil çünkü bi kere nokia'ya özel olsaydı HTC'de gözükmezdi. Yani arkadaş biliyor here map'i kullanabileceğini ve diğer herkeste biliyor. Ben sadece başlığı görünce aklıma bu yorum yapmak geldi ve yazdım.

acoustic

acoustic

Üye
    Konu Sahibi
aslında calişmasi lazim. Ya bölge ayarlarından ya da operatörden kaynaklaniyor. Bolgenizi degiştirip denediniz mi?

Uygulama gayet iyi yuklaniyor ve açtığımda bu uyarıyı veriyor. Bölge ayarlarım şu şekilde
Amerika ve Türkiye seçili

- - - Eklendi - - -

Ama Nokia bunu herkes için kullanıma sunmasa ben bir htc kullanıcısı olarak yükleyemezdim bu yüzden de sorun bir başka sebebi olduğunu düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Nokia özel diye düşünüyorum kardeşim htc deki bazı özelliklerde Nokia da yok en başta. Htc deki ana ekran saati. Ve hava durumu gibi

Fakat ben uygulamayı yükleyebiliyorum o yüzden belki Bi ihtimali vardır kullana bilmek için.

Üst Alt