Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Hava Durumu Widget Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar_gs
Üye
Konu Sahibi
Nokia Hava Durumu Widget Sorunu
Sorun çözüldü teşekkürler tüm uygulamaları sonlandıran uygulamalar kullanırken 'hava' yazanı kapatmayın Konuyu kapatabilirsiniz.
BaySerkan
Üye
Aynısı bendede oluyor ya telefonu kapatıp açıyorum yada widget'i kaldırıp tekrar kuruyorum bir müddet düzgün çalışıyor sonra tekrar başlıyor,problem olduğu açık yakında yeni güncelleme çıkar herhalde..
OttomaN TigeR
Üye
fp1 sanırım.
serdar_gs
Üye
Konu Sahibi
Evet fp1. Bir süredir hiç denememiştim ve şu anda farkına vardım önceden böyle bi sorun yoktu. Beta Labs'a baktım 08-05-2012 tarihinde Nokia Weather Widget diye konu açılmış ve güncelledik vs vs diyor ama herhangi bir indirme bağlantısı yok Nokia Maps Suite 2.0 güncel olsun diyor. Haritalar uygulamasıda güncel anlamadım gitti.
Aynısı bendede oluyor ya telefonu kapatıp açıyorum yada widget'i kaldırıp tekrar kuruyorum bir müddet düzgün çalışıyor sonra tekrar başlıyor,problem olduğu açık yakında yeni güncelleme çıkar herhalde..
Telefonu kapatıp açtım widgeti ekledim çalıştı ne alaka şimdi anlamadım
Makale_Helvetia
Üye
app stop 1.20 yükle. orada hava diye bir uygulama olması lazım..bir şekilde o kapanmıştır. kapatırsan hava durumu widget çalışmaz.aklında olsun
serdar_gs
Üye
Konu Sahibi
Sorun anlaşıldı App Stop kullanıyorum ara sıra uygulamaların hepsini kapatırım şarjdan tasarruf için demek bu yüzden hiç aklıma gelmemişti sağol bilgi için