nokia haritalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
nokia haritalar
nokia haritalarda konum paylaşma servisini kullanmak istiyorum facebook da ama ne zaman giriş kısmına bassam şebeke sorunu yaşanıyor diyo acaba

anılbaran

anılbaran

Üye
valla facebook da konum paylaşmak istiyon ovi maps ile sanırım ? O nası olacak nokia nın servisi kaldırılmıştır belki bi ekran görüntü atarsan daha iyi olur ?

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
ya nokia haritaları aç ama menüde giriş yazıyo ya o kısım konum paylaşma servisi ışte oradan facebookda konum paylaşma servisini kullanmak istiyorum ama şu anda şebeke sorunu yaşanıyor sonra tekrar deneyin hatası veriyo.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Nokia maps eski olduğu için belki bazı bağlantı özelliklerini devre dışı bırakmış olabilir. Sen istersen ovi map ile dene.

burakfbz

Üye
    Konu Sahibi
ya 90 gösterim ama 2 kişi cevap yazıyor sadece. arkadaşım bende uygulama sürümü 3.06 harita sürümümde güncel. ben sadece facebook da konum paylaşmak istiyorum. yani harita uyhulamasını cep telefonunuzda açın orada 'GİRİŞ' diye bi menü var. bilmiyorum hiç kullandınızmı bu menüyü. bu menü altında face de yada twitter da konumunuzu paylaşıyosunuz. ama bn o kısma girdiğimde o an neredeysem bulmaya çalışıo ama bulamıyo ve şu anda şebeke sorunu yaşanıyor diyo. ama internet paketimde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt