Nokia Haritalar Suit 2.0 Güncellemesi v3.9(4) - 03.04.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Aynen beta ile aynı tek farkı uygulama yöneticisinde haritalar ile ilgili bi sürü uygulama görünmüyo yani cihaza soft format dahi atılsa silinmez. Beta ile bunun tek ortak yönü özellikle hava durumu uygulaması arayüzünün belle fp2ye benzemesi hele ki geribildirim yaparken puanlama imleci ile seçeneklere basınca açılan pencere birebir:) durum böyle olunca acaba ki ilk nesil cihazlar bu fp1 ve fp2yi alacak mıdır?

bartayd

Üye
fp1 ne oluyo

Uqur5445

Üye
fp1 gelecek olan guncelleme

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde indirip deniyelim başarılı olmuşmu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla ben pek kullanmıyorum navigasyon ama toplu taşıma işimi görür..

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu güncellemeyle beraber, artı olarak toplu taşıma geldi. Başka bir şey geldimi, başkasına. Ben güncellerken bazı sorunlar olduda. Yarım yamalak kalmasın.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynı sorunlar bndede oldu telden güncelliyorum 1 saat sürdü resmen 21mblik uygulama

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ben güncelledim ama genede suitte görünüyor güncelleme anlamadım. :D Tekrar yapıcam herhalde :D

u_cosar

u_cosar

Üye
güncelliyorum bakalım nasıl olmuş

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia çok iyi bir iş çıkartmış. Ayrıca telefonla Çektiğinz fotoğraflar nerde çekildiyse harita üzerinde görülüyor çok tuhaf ve hoş olmuş performans çok iyi baya sevdim :)

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
haritalarda ki katılım, ayarlar/uygulama ayarlarına ürün geliştirme olarak taşınmış ek bi değişiklik olarak

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia toparlıyor kendini yavaş yavaş microsoft amca sağ olsun

Uqur5445

Üye
qt 5.0 alpha cıkmıs galıba

alp047

alp047

Üye
arkadaşlar nokia süit üzerinden indirip kuran arkadaşların bilgisine uygulama haritaları indirip kurmadan önce nokıasüiti kapatın c private 2003fd45 importun içinde kurulmamış hali var onları alıp kopyalamak isteyenlerin haberi olsun

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bende yükleyeceğim birazdan

aziztopcu

aziztopcu

Üye
arkadaşlar nokia süit üzerinden indirip kuran arkadaşların bilgisine uygulama haritaları indirip kurmadan önce nokıasüiti kapatın c private 2003fd45 importun içinde kurulmamış hali var onları alıp kopyalamak isteyenlerin haberi olsun

arkaşaım bu c nin içindekiler nedir ne yapmalıyız açıklarmısın pek anlamadım kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt