NOKIA Hard Format % 100 ÇÖZÜM

Sponsorlu Bağlantılar

ecoo-coldplay

ecoo-coldplay

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA Hard Format % 100 ÇÖZÜM
Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

hard format yaparken batayanızın olmasına yada şarj da takılı olasına dikkat ediniz.

NOT : Eğer format işlemini telefonunuzu şarjdayken kapattıysanız kapattıktan sonra silinik olarak NOKIA yazısı belirecek ve daha sonra şarj dolum ekranı çıkacaktır. İşte format atmada en önemli ve mutlaka dikkat edilmesi gereken durum burda başlıyor.Silinik NOKIA yazısı gittıkten sonra şarj dolum ekranı çıkmadan önce bu tuşlara basılması gerekmektedir.Aksi taktirde formatı atamazsınız.Takrar söylüyorum arkadaşlar format işlemini Silinik NOKIA yazısı ekranı ile sarj dolum ekranı arasındaki o küçücük [ 1 saniyelik] zaman aralığında yapmalısın.

Bazı sitelerde nokia için hard format hakkında verilen bilgilere baktım verilen bilgiler doğru ama eksik.Formatı başaran arkadaşlar yukarıda belirttiğim "" Silinik NOKIA yazısı gittıkten sonra şarj dolum ekranı çıkmadan önce bu tuşlara basılması gerekmektedir.Aksi taktirde formatı atamazsınız "" şeklinde verdiğim uyarıyı vermemişler.Çünkü formatı atarken tesadüfen o zaman aralığını iyi tutturmuşlar ve o en önemli bilgiyi verememişler.
Ben NOKIA şirketinin kendi bünyesinde çalışıyorum arkadaşlar.Daha açık konuşmak gerekirs şirketteki görevim "Servis ve program yükleme - onarım - cihaz kodu yükleme / düzeltme gibi işlermleri yapmak.

HERKESE BAŞARILI FORMATLAR DİLİYORUM
İletişim: [email protected]

Ikarus280

Üye
bende 6680 modeLi var. ancak bütün uğraşLara rağmen atamadım.
herşeyi denedim acaba neden oLmuyor
şarj durumu faLanda gayet iyi
bu işLemLeri yaptıktan sonra bataryayı çıkarınca sanki format atmış gibi saat ayarı yapıyorum ancak yinede bir çözüme kavuşamıyorum.

punqermojo

Üye
bende 6680 modeLi var. ancak bütün uğraşLara rağmen atamadım.
herşeyi denedim acaba neden oLmuyor
şarj durumu faLanda gayet iyi
bu işLemLeri yaptıktan sonra bataryayı çıkarınca sanki format atmış gibi saat ayarı yapıyorum ancak yinede bir çözüme kavuşamıyorum.
Senin telefonda teknik bir sorun var oamzn kardeşim

apo_415207

Üye
selam yabenim 3120c telefonum var bu dediginiz hardformat şeklini denedim fakat olmuyoo ..!! ama benim telefonum açtıgıma nokia ekranı geliyor sonradan ise beyaz ekran ve daha sonrada telefn kapanıyorr. bana lütfen yardımcı olur musuunz... Saygılar...

h4k4n_206

Üye
at o teli sen çöpe boşver :D:ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::oke::bye2::islik:sarıl::aha::off::op::allalla:|-):yuru:P::pro::bilmm:megafon:(h):heyo::vur:bann::sopa::sopa::evet::angry::bigstar:

Üst Alt