Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
foxconn sadece üretime bakıyorFoxconn 2016 yılının ortalarında Microsoft'tan Nokia'yı satın almıştı. HMD Global ise Mayıs 2016'da kuruldu ve 2024 yılına kadar "Nokia" markasını kullanma haklarını Nokia'nın lisans anlaşmasıyla birlikte satın aldığını duyurdu. Buda Foxconn tarafından bunun için kurulan bir alt şirket anladığım kadarıyla.
Uğraşmadılar ve çoğu eski telefonlar sorunlu çıkıyor.Hmd global sirket ismi nokia ismini satın aldı normalde finlandiyalı bir sirket diye biliyorum foxcon ürettigi için üretimler çinde gerçekleşiyor nokia kendi isletim sistemine zamanında önem verseydi belki android ile başa baş olurdu durum ortada nokia artık eski nokia hissi uyandırmıyor artık
Ne zaman bir yere gitsem, kimi görsem elinde Samsung telefon.Piyasada android isletimli çok cihaz var ben pek sanmıyorum nokianin basarılı olacagını bu piyasada biraz pay sahibi olur huawei bile yırtınıyor birinci olmak için.
Evet eski nokia simdi nokia degil eski eskide kaldı hersey degistiNe zaman bir yere gitsem, kimi görsem elinde Samsung telefon.Çocuğundan tut yaşlısına kadar hep Samsung telefon kullanıyor. Nokia da kimmiş?
Bazen çok parayla saadet olmuyor.Evet eski nokia simdi nokia degil eski eskide kaldı hersey degisti
Kendi işletim sistemi ile gelişmesi biraz zor neden derseniz şu an piyasa da iOS ve Android hakim Windows çok düşük bir payı varken Nokia'nın kendi işletim sistemi ile kendine yer bulması zor ama şöyle olabilir Android ile eski müşteri kitlesini kazanır ve zirveye oynarsa ki işi bu konu da biraz zor ama olduğunu var sayarsak kendi işletim sistemini hobi olarak deneyebilirBelki zamanla gelişir ama kendi işletim sistemi geliştirse cok iyi olurdu
G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?