anılöztürk Üye mahmut-kys' Alıntı: S.A ben de denediyim dedim olmuyor uyuz oldum güvenlik kodunu koymam gerekiyor telefona Telrfonum Nokia 5130 Xpress Music Genişletmek için tıkla ... ben güvenlik kodunu biliyorum ama genede açılmıyo neden olabilir tlf 5130
mahmut-kys' Alıntı: S.A ben de denediyim dedim olmuyor uyuz oldum güvenlik kodunu koymam gerekiyor telefona Telrfonum Nokia 5130 Xpress Music Genişletmek için tıkla ... ben güvenlik kodunu biliyorum ama genede açılmıyo neden olabilir tlf 5130
NoKİaHaCK Üye arkadaşlar nokia 1100 da çalışmıyor kesinlikle yanlış sonuç veriyor 6822 ve 7250i telefonlarda kırdı paylaşım için sagolun
arkadaşlar nokia 1100 da çalışmıyor kesinlikle yanlış sonuç veriyor 6822 ve 7250i telefonlarda kırdı paylaşım için sagolun
djserkan37 Üye _CimbomLu_' Alıntı: Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz Gelin beraber bu kodu bulalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu siteye giriyorsunuz Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz. Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz... Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur Test Edilip Onaylandı Genişletmek için tıkla ... Her Telefonda İşe Yaramıyor Arkadaşlar....
_CimbomLu_' Alıntı: Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz Gelin beraber bu kodu bulalım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu siteye giriyorsunuz Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz. Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz... Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur Test Edilip Onaylandı Genişletmek için tıkla ... Her Telefonda İşe Yaramıyor Arkadaşlar....
newalaqesaba47 Üye E65 telefonum var herşeyi denedim bir türlü olmuyor burda küfür etmek yasak olduğu için milleti boş sözlerle kandıranların allah belasın versin onlar ne demek istediğimi anladılar.....
E65 telefonum var herşeyi denedim bir türlü olmuyor burda küfür etmek yasak olduğu için milleti boş sözlerle kandıranların allah belasın versin onlar ne demek istediğimi anladılar.....