Nokia geleneği bozuyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia geleneği bozuyor...
arkadaslar hepimizin bildiği nokia nın klasik müziği nokia tune tarih oluyor... Nokia bir yarışma düzenliyor. Burada yeni nokia müziğini seçiçekler.en çok beğeni alan müzik nokianın yeni melodisi olucak.katılmak ücretsiz. Birinciye 10.000 dolar. İlk beşe girenlere 1000 dolar hediye .dd site http://nokiatune.audiodraft.com/

Ocean258

Ocean258

Üye
aynen demın okudum bende bunu.. ama verdıklerı para az geldı bana ya sonucta bı melodı bulacaksın ve bu nokıa'nın tum telefonlarında olacak tum dunyada.. ne bılım 10.000 Dolar para degıl bence 1. verılmesı ıcın.. Bu gariplerım ıcın dususu gectıler dıyorlarya galıba gercekten oyle olmus

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
yaş sınırı varmı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
aynen demın okudum bende bunu.. ama verdıklerı para az geldı bana ya sonucta bı melodı bulacaksın ve bu nokıa'nın tum telefonlarında olacak tum dunyada.. ne bılım 10.000 Dolar para degıl bence 1. verılmesı ıcın.. Bu gariplerım ıcın dususu gectıler dıyorlarya galıba gercekten oyle olmus

Kıytırık bi melodiye 10.000 dolar ne demek hocam ya sen kötülemeye yer arıyosun.

anılbaran

anılbaran

Üye
biliyodum bunu :oke:

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
katıldınm :D

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
yaş sınırı yoktur herhalde sonuçta tüm dünyadan herkes katılıyor.ayrıca ödül kötü değil.bu devirde herkesin o paraya ihtiyacı wardır.DD

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bir beste hazırlamam lazım, katılıcam ben de.

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
o hadi hayırlısı. Şarkının linkini gönder beğenelim maxiaile olarak.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Katılanlara başarılar. :D

61semih

61semih

Üye
çikitamuzun müzüği olabilir :ehe

Burak

Üye
katılanlara başarılar.----------Eklendi @ 19:41:55 ---------- Yazıldı @ 19:40:46 ---------- :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
sağolun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...