Nokia FW Cleaner 3.0 ile uygulama silme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
Nokia FW Cleaner 3.0 ile uygulama silme
s.a arkadaslar programla sildiğim dosyaların terine değişik isimlerle aynı ikonda dosyalar geldi acaba bunu nasıl kadırabilirim

-efşan

-efşan

Üye
s.a arkadaslar programla sildiğim dosyaların terine değişik isimlerle aynı ikonda dosyalar geldi acaba bunu nasıl kadırabilirim

dostum menü düzeni ile oynaman lazım matrixmenudatayı açıp düzenleme falan gerekiyor ben böyle uraşmıştım olduydu:oke:

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok sağol cevap attığın için senden rica etsem sen neleri sildin mesela menü düzeninden ben menü düzenini falan orjinal gibi kullanmak istiyorum ovi mağaza hariç tüm ovileri hakkındayi falan sıkıyorum o dosyada yanlış değilsem bu uygulamaların uid değerleri var onları nasıl bulabilirim

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
aynı mesaj 2. Kez gitmis kusura bakmayın

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
alakasızzz.

sorun şu:sen programları sildin ve ardından İKON PAKETİ yükledin.

yanlşmym ?

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
yok hiç birşey yüklemedim ovi muzik ovi senk. my nokia ovi rehber chat bu uygulamaları siliyorum he başka hiç birşey yapmıyorum orjinal kalıyo yazılım ama başka tek simgede abuk sabuk isimler çıkıyo

catlax66

catlax66

Üye
    Konu Sahibi
hacı ben temiZ fwden silmek istiyorum uygulamaları yarım yamalak olmamalı her formatta uğraşmayayim diye. Teşekkür ederim biraz inceleyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt