nokia fotoğraf ve video düzenleyici çalışmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
nokia fotoğraf ve video düzenleyici çalışmıyor...
arkadaşlar nokıa 701 telefonum var,telefonu yeni aldığım sıralar fotoğraf ve video düzenleyici çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor daha doğrusu hiç açılmıyor, telefona hard format attım olmadı fabrika ayarlarına geri yükledim yine olmadı sizce neden kaynaklanıyor olabilir ???

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format atıp silmişsin çalışmaması normal belleyi tekrar yüklemeyi dene inşallah gelir resim düzenleyici

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4630067' Alıntı:
hard format atıp silmişsin çalışmaması normal belleyi tekrar yüklemeyi dene inşallah gelir resim düzenleyici
belle tekrar nasıl yükleniyor telefon zaten en son güncelleştirmelere sahip

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia süitten pc ye bağlayıp yeniden yükle'yi tıklayınca yeniden yükleme yapar.

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
tamam da hard format atmadan öncede calışmıyordu ilk bi kaç gün çalıştı ondan sonra ne olduysa çalışmaz oldu

candost38tr

candost38tr

Üye
belleyı tekrar yuklemene gerek yok format sonrası orjınal dosyalarin sılınmesıne bır anlam veremedım.neyse caresıne bakalım sımdı.uygulamalar bolumunde resım duzenleme konusunda arkadas paylaşmıs hem resım hem vıdeo duzenleme dosyasını ordan yukleyıp sorunu halledebılırsın.

asigsasi

asigsasi

Üye
belleyı tekrar yuklemene gerek yok format sonrası orjınal dosyalarin sılınmesıne bır anlam veremedım.neyse caresıne bakalım sımdı.uygulamalar bolumunde resım duzenleme konusunda arkadas paylaşmıs hem resım hem vıdeo duzenleme dosyasını ordan yukleyıp sorunu halledebılırsın.

oradaki programları kullanabilmesi için telefonu hack laması lazım

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
format attıktan sonra orjinal dosyalar silinmedi menüde simgesi var ama üzerine dokunduğum zaman acılacakmış gibi oluyor ama açılmıyor sadece orjinalinde asphalt 5 nfc oyunu yüklüydü o silinmiş formatdan sonra geri gelmedi ayrıca hafıza kartında bulunan iki oyunda silindi . Hafıza kartındakiler neden silindi anlamadım neyse tekrar yüklerim onları :)
söyledigin programlarıda yükleyip deneyecem olursa yazarım burdan...

candost38tr

candost38tr

Üye
umarım olmustur.ılk formatta bırkac dosya ıkıncı bır format atınca ıhtıyacımız olan dosyalar silınıyor cok zorda kalmadıkca format atmayın.bıde soyle yapalım bende olmamıstı.galerıden bır resim açalım seçeneklerden düzenleyi görebiliyorsun.goremıyosan dosya gıtmıstır.haklemek gerekıyorşada hacle oyle kur o proYu

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
umarım olmustur.ılk formatta bırkac dosya ıkıncı bır format atınca ıhtıyacımız olan dosyalar silınıyor cok zorda kalmadıkca format atmayın.bıde soyle yapalım bende olmamıstı.galerıden bır resim açalım seçeneklerden düzenleyi görebiliyorsun.goremıyosan dosya gıtmıstır.haklemek gerekıyorşada hacle oyle kur o proYu

galeriden resim açıp düzenle dediğim zamanda hiç bir işlem yapmıyor en iyisi telefonu hackleyip o programları yüklemek

asigsasi

asigsasi

Üye
sen en iyisi flaşh attır

laz_maz_caz

Üye

mümkünse link verbilirmisin bulamadım düzenleyicileri.
Formattan sonra ikiside gitti bende

Pinkkiss

Üye
o bahsettiğiniz uygulamalar bolumunun linkini atabilir misiniz bulamadım da

- - - Eklendi - - -

allah razı olsun 2 aydır arıyorum ya

- - - Eklendi - - -

calışmıyor bana bir yardım edermisiniizz

backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
o bahsettiğiniz uygulamalar bolumunun linkini atabilir misiniz bulamadım da

- - - Eklendi - - -

allah razı olsun 2 aydır arıyorum ya

- - - Eklendi - - -

calışmıyor bana bir yardım edermisiniizz

telefonuna flash at sorun kalmaz düzelir...

xercan21x

Üye
emege saglık

mevlt2010

Üye
benim tlf nokia c7 kendi resim ve video düzenleme programı vardı silINDI GERI nasıl yükleyebilirim

okankayci

okankayci

Üye
flash nasıl atabılırım nokia e6

Üst Alt