pRime.
Üye
Öyle öyle göz boyaması emin olbelle yuklu telefon kullanmadıgım ıcın yalan dogru bırsey dıyemem ama sanbyan cok ıyı bır sıstem olsa (gunumuzde)nokıa neden 2016 da destegı kesecek?belle anna bosuna cıkarılmıyor goz boyaması gıbı gelıyor bana.
burda goruslerımızı belırtıyoruz ama senın sevıyen bellı neyse kal sağlıcaklaÖyle öyle göz boyaması emin ol
belle yuklu telefon kullanmadıgım ıcın yalan dogru bırsey dıyemem ama sanbyan cok ıyı bır sıstem olsa (gunumuzde)nokıa neden 2016 da destegı kesecek?belle anna bosuna cıkarılmıyor goz boyaması gıbı gelıyor bana.ha tamam ıkonlar felan super olmus bana bıle kullanmadıgım halde gına gelmıstı nokıa nın arayuzlerınden.performans artısını bılemıyorum artmıstır ıllakı ama bu beklenıldıgı kadarmı oldu bu artıs cuzzı mıktardamı orası muallak.en bastada dedıgım gıbı sanbyan ın onu açık degıl 2016 da dıs olacak sonucta buda gerseyı gosterıyor,neyazıkkı nokıa can cekısıyor,ayak uyduramadı ben en buuyugum ne yaparsam gıder gozuyle baktı ama yanıldı samsung htc aldı başını gıdıyor.
Yalan miBari yalan söyleme Lenneth
Yalan miNokia cilar gercegi kabullenmeli artik N8 dede C6-01 dede toz alma sorunu var.. Nokia oyle bosluklar birakmiski toz girsin delirtsin diye.
Nokia lar alo demek ve mesaj yollamaktan ötesine yaramiyor zaten iyi fikirehehe3310 forever
sizin gibi insanların emınım SİNAN BAYRAKTAROĞLU dan haberınız yokturYalan miNokia cilar gercegi kabullenmeli artik N8 dede C6-01 dede toz alma sorunu var.. Nokia oyle bosluklar birakmiski toz girsin delirtsin diye.
Nokia lar alo demek ve mesaj yollamaktan ötesine yaramiyor zaten iyi fikir
Kastettigin kisi ben degilken neden benim mesaji alinti yaptin hocam yav ?sizin gibi insanların emınım SİNAN BAYRAKTAROĞLU dan haberınız yoktur ben turkce konusuyorum elımden geldıgınce ıngızce kelımelerı turkce okundugu gıbı yazarımkitap oku kitap
Sen görüş değil inceden yeriyosun seviyemde bişey yok ama o dediğine gülünür.burda goruslerımızı belırtıyoruz ama senın sevıyen bellı neyse kal sağlıcakla
arkadasım senın n9 un muhtemel fıyatı ve ısletım sıstemı hakkında hıcbır bılgın yok sanırım
Sanbyanadma bak daha ''symbian'' ın yazılışını bilmeden artistik yapıyobu fandroidçiler komik çocuklar cidden
Onun adina benzeyen diger sistem gibi berbat olmasindauuu yeni bi işletim sistemi
Kusura bakma sinan bayraktaroğlu yanlış biliyor!! Gerçek okunuşu merak ediyorsan symbiyındır!! Ama androidi nasıl yazıyosan symbian'ı da öyle yaz ya da.sizin gibi insanların emınım SİNAN BAYRAKTAROĞLU dan haberınız yoktur ben turkce konusuyorum elımden geldıgınce ıngızce kelımelerı turkce okundugu gıbı yazarımkitap oku kitap
Onun adina benzeyen diger sistem gibi berbat olmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?