teşekkürler :)
memo_156 Üye anl_tr' Alıntı: Arkadaşlar Nokia Energy Profiler 1.2 son sürüm S60 5th Edition cihazlar (dokunmatik) S60 3rd Edition, Feature Pack 2 cihazlar (N96 , N85...) S60 3rd Edition, Feature Pack 1 devices (N95, N76....) Yukarıda yazdıgım tüm cihazları desteklemektedir * Güç. * İşlemci. * RAM hafıza. * Ağ Hızı. * WLAN. * Sinyal seviyeleri. * Enerji. * Voltaj. * 3G Timers. Güç görünümü Akım görünümü Işlemci görünümü RAM hafıza görünümü Ağ görünümü W-fi görünümü Sinyal Gücü görünümü Enerji görünümü Voltaj görünümü 3G kullanım Görünümü Alıntı filan degildir Alın teridir tek tek ben hazırladım. Arkadaşlar bunu hazırlamak baya bir zamanımı aldı fotoları tek tek yükledim çünkü bir teşekkür butonuna tıklamayı çok görmeyin. Güle Güle Kullanın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
anl_tr' Alıntı: Arkadaşlar Nokia Energy Profiler 1.2 son sürüm S60 5th Edition cihazlar (dokunmatik) S60 3rd Edition, Feature Pack 2 cihazlar (N96 , N85...) S60 3rd Edition, Feature Pack 1 devices (N95, N76....) Yukarıda yazdıgım tüm cihazları desteklemektedir * Güç. * İşlemci. * RAM hafıza. * Ağ Hızı. * WLAN. * Sinyal seviyeleri. * Enerji. * Voltaj. * 3G Timers. Güç görünümü Akım görünümü Işlemci görünümü RAM hafıza görünümü Ağ görünümü W-fi görünümü Sinyal Gücü görünümü Enerji görünümü Voltaj görünümü 3G kullanım Görünümü Alıntı filan degildir Alın teridir tek tek ben hazırladım. Arkadaşlar bunu hazırlamak baya bir zamanımı aldı fotoları tek tek yükledim çünkü bir teşekkür butonuna tıklamayı çok görmeyin. Güle Güle Kullanın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler