Nokia E90 Communicator: Firmware Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ordinaryüs

Üye
    Konu Sahibi

Nokia, E90 Communicator serisi için yeni özellikler içeren bir firmware güncellemesi yayımladı...

Nokia, E90 Communicator için yeni bir firmware yayımladı. Firmware cihazı YouTube videoları ve VoIP telefon görüşmesi için hazır hale getiriyor. Bunun dışında 210.34.75 sürüm numaralı firmware, ufak ek programların (hava durumu widget'leri, notlar, YouTube, web araması) doğrudan başlangıç ekranı üzerinden çalıştırılmasına imkân veriyor.

E90'ınızın güncel firmware sürümünü *#0000# klavye kodu ile öğrenebilirsiniz. Güncellemeyi Nokia Software Updater ile yükleyebilirsiniz.

Download:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
qüzel saol

CokZorDegil

Üye
e61i içinde geçerlimi acaba bu? firmwarelerden haberdar olmak istiyorum ama pek denk gelmior..

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol

zoru

Üye
ii de bende *#0000# yapınca bu gelio bu kacıncı versiyon yeni mi eski mi?:vur:

400,34,93
21-04-2009
RA-6
Nokia E90(02)

gitarsist

gitarsist

Üye
400,34,93'ten başka sürüm yok yani en son sürüm.

bendede ;

400,34,93
21-04-2009
RA-6
Nokia E90 (11)

HERKULX

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bendede yurtdışından getirilen pasaporta kayıtlı E 90 var. yeni güncelledim. ancak sürüm olarak bu yeniş sürümden bir önceki sürüm yükllendi. son sürümü nasıl yükleyeceğim .Lütfen byardım edermisiniz.

destanhan

Üye
400 vers. Sürümü e90 var bnde arkadaşlar.. Merak edip aldım kullanamıorum pek. Meraklısı varsa 450 ye aldm. 300 e satarım alan olursa. Tekirdağdanm.. Numaram 5433411924 ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt