Nokia E7'mi ? Htc Evo 3Dmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7'mi ? Htc Evo 3Dmi ?
Selam Arkadaşlar Sizce Nokia E7mi Yoksa Htc Evo 3Dmi Özellik Tasarım Kullanım Sağlamlık Kalite Vs..Şimdiden Fikirleriniz İçin Teşekkür Ederim.

61semih

Üye
her acıdan htc bın basar

e7 yi hiç yakın dan gördünüz mü incelediniz mi htc diyenler

Herşeyi geç, android ve symbian arasında bi telepati kur. Hangisi ağır basarsa onu al, bence android

Htc Evo 3D ile Nokia'yı değil Optimus 3D'yi karşılaştır bence..

İkisi aynı platformda bile değiller. E7yi anca HTC desire z ile karşılaştırabilirsin ama onda bile htc daha üstün. Nokianın 680 mhz işlemcisi amoled ekranı 256 mb rami vs herşeyi eskide kaldı. HTC çift çekirdekli 1.2 ghz işlemcili ve android. Yani tabiki evo 3D.

----------Eklendi @ 11:54:59 ---------- Yazıldı @ 11:53:08 ----------

e7 yi hiç yakın dan gördünüz mü incelediniz mi htc diyenler

Sen hiç evo 3Dyi yakından gördün mü? İki telefonu yanyana koy ve farkı gör. Bi ekrana bak bi işlemcilere bak bi çözünürlüğe bak sonra karar ver. Nokia devri geçti artık..

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4129143][COLOR="Red' Alıntı:

Çoook inceledim.N8'dende kötüdür E7.HTC Evo 3D gibi bir telefonun yanına yaklaşamaz E7.
[/COLOR]
Sen İncelememişsin Belli E7 İle N8 Kıyasladığına Göre N8 İle Arasında Dağlar Kadar Fark Var..N8'in Tek Farkı Kamera.

Niye N8'i bu kadar kötülüyorsunuz ki,bence gayet de iyi bir telefon.Tabikide symbian biraz hafif kalıyor android'in yanında..

Niye N8'i bu kadar kötülüyorsunuz ki,bence gayet de iyi bir telefon.Tabikide symbian biraz hafif kalıyor android'in yanında..

N8i kötülemiyoruz sadece diğer cihazların yanında eskide kaldı artık. Şimdinin telefonlarına bakarsak çift çekirdekli yüksek hızlı yüksek çözünürlüklü 1 gb ramli vs birçok üst seviye telefon var. Bunların yanında N8in ne kadar bi üstünlüğü var sizce? N8 iyi bi telefon değil sadece symbian ve kullanımı kolay, işlevsel, alışılmış rahat bi telefon. O donanıma daha farklı bi işletim sistemi konsaydı çok daha farklı olurdu herşey. Mesela yeni çıkan N9 meego değilde android olsa ilk alan ben olurdum. Ama nokianın hatası bu. Ovi storeda doğru düzgün uygulama yok. Piyasada bi android bi ios varken ovinin lafı bile geçmiyo. Telefonlardada üstün veya diğerlerinden farklı bi özellik yok. Dolayısıyla nokia sönük kalıyo..

Engin_ER

Üye
htc evo 3D de görüntülü konuşma kamerası yok snırım, örneğin skype kursak ve wifi üzerinden skype ile görüşeme yapamayacağız gibi görünüyor. yurt dışında işi olanlar için skype bedava görüşme imkanı sunuyor. bir iş telefonunda ön kamera olmaması gerçekten hoş değil.

Mobilator

Emekli Yönetici
Sen İncelememişsin Belli E7 İle N8 Kıyasladığına Göre N8 İle Arasında Dağlar Kadar Fark Var..N8'in Tek Farkı Kamera.

konumuz E7 ve Evo. Sen hala E7 diyebildiğine göre sende Evo'yu incelememişsin.

krstnck

Üye
    Konu Sahibi

konumuz E7 ve Evo. Sen hala E7 diyebildiğine göre sende Evo'yu incelememişsin.

Arkadaşım Ben Evoyu İnceleyip Bilmediğim İçin Bu Konuyo Açtım Zaten..İnceledim Deyip İncelemeyip Ahkam Kesenlerden Değilim..

sen çok yanlış karşılaştırma yapmışsın bilader

Tepkiler: MezraL123

Mobilator

Emekli Yönetici
Bende onu demek istiyorum. Yani evonun yanından e7 hayatta geçemez. Diyorumki al incele. Zaten konuyu açmazdın bu durumda.

61semih

Üye
5800 ile e7 yi karşılaştırmak gıbı birşey bu karşılaştırma hatta dahada cok fark var

htc yi bi kullan göreyim seni bide bu nokıa yı kullan bakalım buda sorumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...