Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia e72 v3 sürümü indirebileceğim bi yer varmıdır...?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halillkn
Üye
Konu Sahibi
nokia e72 v3 sürümü indirebileceğim bi yer varmıdır...?
arkadaslar e72 nın yenı surumunu yukledım java uygulamalarını desteklemıyormus...lutfen v3.sürümünü indirebilecegim bi yer varsa yardımcı olun kfayı yıyecgm...
celibar
Üye
.......
usonay
Üye
Navifirm programı ile çeke bilirsin
halillkn
Üye
Konu Sahibi
teşekkurler arkadaslar ancak bunlar bı işime yaramadı
YsF_90
Üye
arkadaşım navifirm ile istediğin versiyonu önce bilgisyara indireceksin. daha sonra jaf programı ile telefona yükleyeceksin. biraz araştır sitede bunla ilgili konular mevcut
qqqqqq0
Üye
arkadaşlar yeni versiyondan eskiye dönülemiyor. Ben jaf phyton navifirm hepsini denedim olmuyor tel açılmaz hale geldi zor hallettim nerdeyse tel elimde kalacaktı. Benden uyarması...
YsF_90
Üye
ben eski versiyona çevirdim hiç de sorun olmadı. bi hata yapmışındır ki öyle olmuştur. hata götürmez bu işler
halillkn
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar hepsinide denedım jaf phnx ama olmadı...jaf ı windows desteklemıyor ne yaptıysam olmadı...phnx de de telefonu bulmuyor
buyur arkadaşım önce navifirm'de ne yapacağın bu linkte anlatılıyor. sonra anlatımın en sonunda jaf ile ne yapacağın anlatılıyor. eğer hatasız tek tek yaparsan hiç bi sorun olmaz
buyur arkadaşım önce navifirm'de ne yapacağın bu linkte anlatılıyor. sonra anlatımın en sonunda jaf ile ne yapacağın anlatılıyor. eğer hatasız tek tek yaparsan hiç bi sorun olmaz
bilmiyorum senin sorun neyden kaynaklandı ama ben sadece kendi telefonuma değil bi çok telefona yükledim bu şekilde. hiç sorun yaşamadım. aslında riski yok ama biraz soğuk kanlı olmak gerekiyor yoksa hemen telaş ediyoruz kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz
bilmiyorum senin sorun neyden kaynaklandı ama ben sadece kendi telefonuma değil bi çok telefona yükledim bu şekilde. hiç sorun yaşamadım. aslında riski yok ama biraz soğuk kanlı olmak gerekiyor yoksa hemen telaş ediyoruz kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz [/QU
dostum nedense eskiye dönünce hata çıkıyor açılmıyor sonu yükleyince düzeliyor sen hepsine eskiyi mi yükledin?