nokia e72 v3 sürümü indirebileceğim bi yer varmıdır...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halillkn

Üye
    Konu Sahibi
nokia e72 v3 sürümü indirebileceğim bi yer varmıdır...?
arkadaslar e72 nın yenı surumunu yukledım java uygulamalarını desteklemıyormus...lutfen v3.sürümünü indirebilecegim bi yer varsa yardımcı olun kfayı yıyecgm...

celibar

celibar

Üye
.......

usonay

usonay

Üye
Navifirm programı ile çeke bilirsin

halillkn

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler arkadaslar ancak bunlar bı işime yaramadı :s

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşım navifirm ile istediğin versiyonu önce bilgisyara indireceksin. daha sonra jaf programı ile telefona yükleyeceksin. biraz araştır sitede bunla ilgili konular mevcut

qqqqqq0

Üye
arkadaşlar yeni versiyondan eskiye dönülemiyor. Ben jaf phyton navifirm hepsini denedim olmuyor tel açılmaz hale geldi zor hallettim nerdeyse tel elimde kalacaktı. Benden uyarması...

YsF_90

YsF_90

Üye
ben eski versiyona çevirdim hiç de sorun olmadı. bi hata yapmışındır ki öyle olmuştur. hata götürmez bu işler

halillkn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepsinide denedım jaf phnx ama olmadı...jaf ı windows desteklemıyor ne yaptıysam olmadı...phnx de de telefonu bulmuyor

qqqqqq0

Üye
ben eski versiyona çevirdim hiç de sorun olmadı. bi hata yapmışındır ki öyle olmuştur. hata götürmez bu işler

Arkadaşım hata götürmez diyorsun nasıl yapacagımızı anlatırmısın veya nerdeki anlatıma göre yapacagız?

YsF_90

YsF_90

Üye
Arkadaşım hata götürmez diyorsun nasıl yapacagımızı anlatırmısın veya nerdeki anlatıma göre yapacagız?

buyur arkadaşım önce navifirm'de ne yapacağın bu linkte anlatılıyor. sonra anlatımın en sonunda jaf ile ne yapacağın anlatılıyor. eğer hatasız tek tek yaparsan hiç bi sorun olmaz

qqqqqq0

Üye
buyur arkadaşım önce navifirm'de ne yapacağın bu linkte anlatılıyor. sonra anlatımın en sonunda jaf ile ne yapacağın anlatılıyor. eğer hatasız tek tek yaparsan hiç bi sorun olmaz

dostum bende burdan yaptım ama eskiye dönünce hata verdi açılmaz hale geldi sonra son versiyonu yükleyince düzeldi riskli bir iş gibi geldi bana...

YsF_90

YsF_90

Üye
dostum bende burdan yaptım ama eskiye dönünce hata verdi açılmaz hale geldi sonra son versiyonu yükleyince düzeldi riskli bir iş gibi geldi bana...

bilmiyorum senin sorun neyden kaynaklandı ama ben sadece kendi telefonuma değil bi çok telefona yükledim bu şekilde. hiç sorun yaşamadım. aslında riski yok ama biraz soğuk kanlı olmak gerekiyor :ehe yoksa hemen telaş ediyoruz kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz :ehe

qqqqqq0

Üye
bilmiyorum senin sorun neyden kaynaklandı ama ben sadece kendi telefonuma değil bi çok telefona yükledim bu şekilde. hiç sorun yaşamadım. aslında riski yok ama biraz soğuk kanlı olmak gerekiyor :ehe yoksa hemen telaş ediyoruz kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz :ehe[/QU

dostum nedense eskiye dönünce hata çıkıyor açılmıyor sonu yükleyince düzeliyor sen hepsine eskiyi mi yükledin?

YsF_90

YsF_90

Üye
evet çoğuna eski yükledim dil sorunu nedeniyle. yüklediğim telefonlar şunlardı: 6600 slide, 6500 slide, 5800 vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt