• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia E72, Mor Rengine Bürünmüş! ( Purple )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia E72, Mor Rengine Bürünmüş! ( Purple )
Cep telefon pazarının lideri Nokia, E72’yi; siyah, gri ve kahverengi ardından birde mor olarak tasarladı. Nokia’nın QWERTY klavyeli akıllı cep telefonu olan ve genellikle iş adamları tarafından kullanılan cihaz, bu seferde iş kadınları hitap etmek için kolları sıvadı. Nokia E72’nin özelliklerini merak edenler ise daha önce siz okurlarımızın için yayınladığımız haberimize buradaki adres üzerinden ulaşarak görüntüleyebilirler. İşte Nokia E72’nin mor dış tasarımlı mevcut resimleri;

( Nokia E72'nin ergonomik QWERTY klavyesi )

( 2.36 inç boyutunda 240x320 piksel çözünürlüğünde 16 milyon renk TFT ekran )

( 5 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklamalı kamera ve LED flaş )

( Nokia E72'nin dış görünümü )

bookmark86

bookmark86

Üye
başarılı :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu telefonu best buyda yarım saat kurcaladım..
Gerçekten güzel ve hızlı bir telefon.Kamerası Carl-zeis olsaymış tadından yenmezmiş.Dokunmatik düşünmeyenler için süper telefon şiddetle tavsiye ederim..
Bilgi için teşekkürler.

x1979x

Üye
internette süper hızlı .tavsiye ederimm.:heyo:

superbot

superbot

Üye
bunu arap dunyasında bulabılırsınız. ben 2 gün once aldım. klayeye dikkat. Mor renk hoşuma gitmedi. tercih meselesi. Bronz silver ve black daha iyi dörünüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...