Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia E72 mi yoksa SONY ERICSSON WALKMAN LIVE mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasinonur92
Üye
Konu Sahibi
Nokia E72 mi yoksa SONY ERICSSON WALKMAN LIVE mi
arkadaşlar bu iki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arasında kaldım bu iki telefonu kullananlar varsa yardım edebilir mi
bir iki gün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
de karar vermem gerekiyor ne önerirsiniz
_RYUK_
Üye
arkadaşım bunlar farklı telefonlar sen telefonla ne yapacaksin ona göre sana yardımçı olalim
smallboy1717
Üye
ben e72 kullanıcısıyım android olmaması dışında mükemmel bi telefon
bthngngr
Üye
sanırım bu sony ericsson çok dayanıklı ve suyun altında dahi çalışabiliyor yada sony ericsson active di
ama yinede sony ericsson al android var çünkü
ama sony ericssonun telefonu küçük bişeye benziyo yazı yazmak zor olur
yasinonur92
Üye
Konu Sahibi
aslında gönlüm e 72 den yana ama işletim sistemi artık eskidi gibi geliyor daha önce hiç sony kullanmadım denemek isterim dokunmatik hassasiyeti yeterli mi birde müzik ve fotoğraf kaliteside önemli tabi
aslında gönlüm e 72 den yana ama işletim sistemi artık eskidi gibi geliyor daha önce hiç sony kullanmadım denemek isterim dokunmatik hassasiyeti yeterli mi birde müzik ve fotoğraf kaliteside önemli tabi
Dexter Morgan
Üye
karşılaştırman hata tabiki SE walkman live
Jrcan1
Üye
E72 artık eskidi dostum.İşletim sistemi Symbian S60v3 pek fazla oyun,program bulamazsın.Walkman Live al.Hemde Android
Waveman
Üye
Walkman live tabiki
tempestshine
Üye
Biri dokunmatik,diğeri klavyeli arada dağlar kadar farak var.Walkman live çok daha mantıklı.Dokunmatiğin farkı ortada
ilkayyy17
Üye
E72 geride kaldı dotum bu saatten sonra symbian alma ne kadar mantıklı olur tartışılır.Bence sonyerisson al dokuna dokuna kullanırsın
CasuS_87
Üye
e72 biraz eskidi gibi
SE walkman live bence iyi bir telefon
youtubeden felan videolarını izlemiştim walkman livenin . Güzel telefon
Zaten Sony, ses ve kamerayı süper yapıyo Dokunmatiğide hassastır
Walkman live al derim ..