Nokia E72 mi yoksa SONY ERICSSON WALKMAN LIVE mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinonur92

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 mi yoksa SONY ERICSSON WALKMAN LIVE mi
arkadaşlar bu iki arasında kaldım bu iki telefonu kullananlar varsa yardım edebilir mi

bir iki gün de karar vermem gerekiyor ne önerirsiniz

_RYUK_

_RYUK_

Üye
arkadaşım bunlar farklı telefonlar sen telefonla ne yapacaksin ona göre sana yardımçı olalim

smallboy1717

Üye
ben e72 kullanıcısıyım android olmaması dışında mükemmel bi telefon

bthngngr

Üye
sanırım bu sony ericsson çok dayanıklı ve suyun altında dahi çalışabiliyor yada sony ericsson active di

ama yinede sony ericsson al android var çünkü

ama sony ericssonun telefonu küçük bişeye benziyo yazı yazmak zor olur

yasinonur92

Üye
    Konu Sahibi
aslında gönlüm e 72 den yana ama işletim sistemi artık eskidi gibi geliyor daha önce hiç sony kullanmadım denemek isterim dokunmatik hassasiyeti yeterli mi birde müzik ve fotoğraf kaliteside önemli tabi

----------Eklendi 22.02.2012 @ 00:00:31 ---------- Yazıldı 21.02.2012 @ 23:47:33 ----------

aslında gönlüm e 72 den yana ama işletim sistemi artık eskidi gibi geliyor daha önce hiç sony kullanmadım denemek isterim dokunmatik hassasiyeti yeterli mi birde müzik ve fotoğraf kaliteside önemli tabi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
karşılaştırman hata tabiki SE walkman live

Jrcan1

Jrcan1

Üye
E72 artık eskidi dostum.İşletim sistemi Symbian S60v3 pek fazla oyun,program bulamazsın.Walkman Live al.Hemde Android :oke:

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
Waveman

Waveman

Üye
Walkman live tabiki

tempestshine

tempestshine

Üye
Biri dokunmatik,diğeri klavyeli arada dağlar kadar farak var.Walkman live çok daha mantıklı.Dokunmatiğin farkı ortada ;)

ilkayyy17

ilkayyy17

Üye
E72 geride kaldı dotum bu saatten sonra symbian alma ne kadar mantıklı olur tartışılır.Bence sonyerisson al dokuna dokuna kullanırsın :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
e72 biraz eskidi gibi :)
SE walkman live bence iyi bir telefon
youtubeden felan videolarını izlemiştim walkman livenin . Güzel telefon ;)
Zaten Sony, ses ve kamerayı süper yapıyo ;) Dokunmatiğide hassastır ;)
Walkman live al derim .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt