Nokıa e72 java problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa e72 java problemi
Arkadaşlar öncelikle merhaba burda sizle bi konu paylaşıcam telefonum nokıa e72 yazılım V31.023 idi kulaklıkla ilgili problemim wardı ve telefn kitleniodu arama geldiğinde bu sorun hallettim hepsni tüm sorunların arkadaşım son yazılım güzel dedi yeni özellik vs seri yükledim v51.018 şimdi ise java uygulamalatırını ingilizce dil olarak yüklüorum çalışıo sonra türkçe dil yapıorum gayet güzel çalışıo ama türkçe dilde yükledim mi çalışmıyor bu sorun nasıl hallederiz veya eski sürümü nasıl yükleriz yardımlarını bekliorum şimdiden teşekürler

lucifer_666tr

Üye
eski sürümünü yükleyemessin arkadaşım onun bir yolu yok. java ları kullanamıyacaksın artık telefonunda.

aytekinmerc

Üye
Arkadaşlar ben Tüketici haklarına nokiyayı şikayet edeceğim diye bi email atacagım nokya ya bunun icin bi cozumde gelmezse dava etmeyı dusunuyorum cunku sitesinde hala java uygulamaları calıstırıyor dıye gosterıyor...

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
eski sürümü yüklenmesi için illa teknik serwisemi götürücez yani başka yolu yk ölemi nerden yükledim ben yeni yazılımı ya bnun çözümünüdemi yk neblm pf ya

aa-tolga

aa-tolga

Üye
şu anda tek çözümü dediğiniz gibi yazılımı yüklerken telefon dilini ingilizce yapıyorsunuz yükleme bitince tekrar türkçe yapın ve programlarınızı problemsiz kullanın.şu anda başka çare yok....

isyan87

Üye
eskı surumu nerden ındırdın arkdasım bende arıyorumda :SS

palann58

palann58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar java sorunu çözülmüştür v52.005 sürümü ile saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt