Nokia E72 .jar problemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ll BLooD ll

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 .jar problemi?
Nokia E72 kullanıyorum telefon .sis uzantılı oyunları açarken .jar uzantılı oyunları yüklüyor fakat çalıştırmıyor birçok .jar uzantılı oyun denedim fakat hiçbiri çalışmadı problemim ne olabilir teşekkürler.

celibar

celibar

Üye
problem jar dosyanın ekran çözünürlüğünün telefonunla uyumlu olmamasından kaynaklanıyor sanırım.

ll BLooD ll

Üye
    Konu Sahibi
Edit: Sorunu forumda "turkoloko" nickli arkadaş çözmüştür.Kendisine çok teşekkür ediyorum.turkoloko adlı arkadaşın vermiş olduğu cevap;
Arkadaşlar, bu java sorununa fazla kafanızı takmayın, sorun çözüldü. Mide bulandıran bir angarya kısmı var ama düzeltme güncellemesine kadar idare eder. Vereceğim çözüm alıntıdır, sitede başka bir başlıkta dün gördüm, uyguladım çalıştı. E72 dilini "otomatik" olarak ayarladıysanız bunu "ingilizce" ye çevirin, cihaz açıp kapanacak. Bu şekilde bütün sorunlu java programlarınızı yükleyin. çalıştığını göreceksiniz. Daha sonra türkçeye dönün. programlar çalışmaya devam ediyor. Hadi geçmiş olsun.

zi-akl

zi-akl

Üye
yaa E 72 ye jar uzantılı dosyalar yüklüyorum yükleniyor ama çalışmıyor kuran yükledim çalışmadı allah rı zası için yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt