Nokia e72 Hard Format Sonrası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FurkanTr20

FurkanTr20

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e72 Hard Format Sonrası
Arkadaşlar Nokia e72 telefonuma format attıktan sonra resimdeki internet klasörü gitti sadece web yazıyor bağlanınca direk tarayıcıya giriyor. İnternet klasörü varken diğer web uygulamalarını onun içine atmak mümkün olabiliyordu tekrar eski haline nasıl getirebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

erknlmn

erknlmn

Üye
kardeş sorununla ilgili bişey söyleyememde eski sürüm kullanıyosun resimdeki senin telefonunsa güncellesen iyi olur :)

FurkanTr20

FurkanTr20

Üye
    Konu Sahibi
yok resimdekini netten buldum örnek olsun diye benimki son sürüm

FurkanTr20

FurkanTr20

Üye
    Konu Sahibi
çok denedim kardeşim ama sorun çözülmedi.

----------Eklendi @ 21:30:00 ---------- Yazıldı @ 21:24:39 ----------

​başka bir nokia e72 hafızasını benim telefona kopyalasak olurmu acaba ?

fall.en

Üye
kardeş benim tel e66 web diye bi klasor direk internet war resmde gosterdn gbi sorunun bu internetn bi klasor icınde olmaması ıse yenı bı web klasoru aç ınternetı onun icıne at.

USAForever

USAForever

Üye
bende de Servisler yazan şeyle N gage komple gitmişti , Ngage i telafi ettim ama Servislere gerek duymadım , bolt , skyfire , opera ,ucweb gibi tarayıcılar varken gerek yok aslında =)

FurkanTr20

FurkanTr20

Üye
    Konu Sahibi
internet diye klasör oluşturup içine atmak kolayda onun simgesini nasıl değiştircez :)

----------Eklendi 18.03.2012 @ 00:47:12 ---------- Yazıldı 17.03.2012 @ 23:51:13 ----------

arkadaşlar bir de youtube facebook vs. gibi kısayol uygulamalar vardı onları nasıl temin edebilirim

FurkanTr20

FurkanTr20

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu yardım edecek kimse

seyhan21

Üye
kardes ayni sey bende de oldu ilk telefonu guncelledim web diye klasor geldi benmde cok hosuma gitmisti de format sonrasi kayboldu bende mecburen yeni dosya actim simgesiz kaldi :) zaten nokia e72den cok sikayetciyim ilk firsatta degistirecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt