Nokia E72 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Hakkında
Arkadaşlar E72 kullanan arkadaşlara, bu telefon hakkında ne düşündüklerini sormak istiyorum.Memnun musunuz ? Kamera,GPS ve diğer özellikler nasıl ? MSN'de kamera ile konuşma yapabilme şansımız var mı ? Teşekküler

kskrblackbull

Üye
bence cok guzel bır cıhazı tavsıye ederım msn de goruntulu konusma ıse fring ile su anda halı hazırda kullanılıyor zaten gps ıse benım kullandıgım cıhazlar arasında kı en ıyısı

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
msn'de kameranın çalışması ve görüntü kalitesinin iyi olması önemli benim için.Bu bakımdan tavsiye eder misiniz ?

aliozoran

Üye
Arkadaşlar ben yeni aldım E72 ama klavyede sıkıntı var z yerine y ve y yerine z yazıyor bu neden olabilir??????

kurt42

Üye
    Konu Sahibi
fabrika hatası olmasın ??

realosman

Üye
çok hoş ve iyi kamerası telefonun kendini cok güzel kalvyede hata var ise ya fabrika hatasıdır veya dili değiştirmis olacagından klavye dilini ondan da sıkıntı yaratabilir.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bana kalırsa e71 al derim.....

zonalibre

Üye
amerikadan e72 aldim hotmail ayarlarini yaptim ama gmail ayarlarini yapamiyorum, ayrica messenger kuruyorum telefona o da olmadi yardim lutfen

--------------- Ekleme ---------------

ayrica u telefonu kendim turkceye cevirebilirmiyim , cunku yurt disinda calisiyorum

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
guzel telefon, fakat sar degerı yuksekmıs 1.31 W/kg.

emrewashere

Üye
herşeyiyle mükemmel telefon:oke:

burki57

burki57

Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Satılık Nokia E72 cihazım satılıktır.Cihazdan çok memnunum.Satma nedenim tamamen işim gereği(bu nednle farklı bir cihaz almam gerekiyor).
Detaylar; bulabilirsiniz.

İrt. [email protected]

mamifan

Üye
aldığınız fiyata değer bir telefon.

tommytaha

tommytaha

Üye
bence e71 al sar değeri daha yüksek e72 nin kendini düşünüyorsan eğer

bizbo

bizbo

Üye
bence bo telefon zaten cogunlukla sms email yazmak icin.... konusurkende headset kullanirsan SAR degerleri fazla göze carpmaz...
bence güzel cihaz

gadalarıngadası

Üye
bende i harfınıbulamıyordum sonra yazma dilini ingilizce yaptım sorun gitti.sende değiştirirsen belki sorun gider

Revengeful

Emekli Yönetici
bence süper cihaz kullanmıştım

atomizmir

Üye
arkadaşlar ben yeni e72 aldım ve türkçe dil seçeneğini ne kadar aradım ise bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederimm..

tuncerbtp

Üye
Arkadaslar Nokia E72 İle NAsıl Msn De Goruntulu Konuşa Bılıyoruz Bu Konuda Bana Yardımcı olur Bılgı Verırsenız Sevınırım Şimdiden Tşk

Onacilan

Üye
E72 için msni nerden indirebilirim ? Teşekkürler .

PunJhieR

PunJhieR

Üye
Önermiyorum. Günde 1 kere kendi kendini açıp kapatıyor. Bazen 2 . Kamerasını beğenmiyorum. Flaşlı çekimler adeta bir facia. Hic net olmuyor. Güzel çıkmıyor. WLAN iyi çekiyor.
Bugun telefonumu dogum gunu diye ablama hediye ettim. Başka telefon almayı dusunuyorum. Nokia X6 olabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt