Nokia E72 Format

Sponsorlu Bağlantılar

fedai_cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Format
Bugün e72 telefonumda cm2011 oynuyordum. telefon dondu,bende bataryayı çıkarttıp taktım.Sonra tel.i açtım bazı sorunlar oluştu.gözüme ilk çarpanlar şunlar :telefon şebekesi çekmiyor :hmmm tuş kilitlenmiyor,uygulama veya oyun açılmıyor.menüde herhangi bir bölüme girince telefon donuyor. telefonu eski haline çevircem güvenlik kodu istiyor kodu giriyorum her kodu denedim yanlış kod diyor :) sorunum sizce nedir ? format atmak gerekirse en kolay format yöntemi nedir? örneğin *#9382 gibi sayılar girerek format atma gibi yöntem vardı sayıyı hatırlayan var mı bulamadım :)

xinanux

Üye
*#7370# kılıt yanı guvenlık kodu degıstırmedıysen 12345 tır degıstırıp unuttuysan ısın bıraz zor

xinanux

Üye
ve suda bır bılgı olsun sureklı kılıt kodunda deneme yapma 5 kez ust uste yanlıs kod gırersen cıhaz otomatık olarak 1 saat kendını blokeye alır dogru kodu gırsen bıle kabul etmez eger degıstırmedıysen kod 12345 tır.

fedai_cengiz

Üye
    Konu Sahibi
malesef sayılarda tuşlanmıyormuş :S diğer kısa ve öz format yöntemi nedir ?

Symbianist

Symbianist

Üye
Ayarlara gir fabrika ayarlarına dön o zaman

xinanux

Üye
nasıl yanı sayılar tuslanmıyor? Tuslar kılıtlenmıstır.

----------Eklendi @ 18:25:59 ---------- Yazıldı @ 18:21:09 ----------

menu/kontrol paneli/ayarlar/genel/orıj.tel.ayarları dıye gecer e72 de oradan dene bırde.

fedai_cengiz

Üye
    Konu Sahibi
tmm işte oradan da yapmaya çalıştım fakat güvenlik kodu hatası diyor kodu değiştirmediğime eminim.hatta 2 saat geçsin sonra 2 kere yanlış şifre girersem 5 kere yanlış girdin diyor

xinanux

Üye
kodu degıstırmedıgıne emınsen tamam o zaman telefon kapalıykende hard format atabılırız ama degıstırmedıgıne emınsen yanı kod 12345 buysa egerkı degıstırıp unuttuysan tel acılısta sıfre soruyorsa bu seferde hıc acamazsın telefonu.

fedai_cengiz

Üye
    Konu Sahibi
ben telefon kilidi kullanmıyorum normalde yani telefon açılırken hiç bir şifre girmiyorum :) en anlaşılır hard format konusu hangisidir ? :)

xinanux

Üye
sımdı telefon kapalıyken shıft tusu x harfının altında yukarı ok ısaretı seklındedır.Bosluk tusu uzerınde mıkrofon ısaretı var zaten.Sılme tusu p harfının altındadır etrafı cembere alınmıs x seklındedır.Ve Acma kapama tusu.SHIFT+BOSLUK+SILME+ACMA KAPAMA bu dort tusa telefon kapalıyken aynı anda nokıa yazısı gelene kadar basılı tut pın kodundan sonra ulke bolge secım ekranı geldıyse formatlanmıstır.

Symbianist

Symbianist

Üye
Dur onu yapmasın kilit kodu değişiyor muydu onda :s

xinanux

Üye
ben onu soyledım zaten acılısta kılıt kodu sormuyorsa veya 12345 olduguna emınsen dıye

Symbianist

Symbianist

Üye
Kilit kodunu bulamıyor galiba

fedai_cengiz

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodunu bulamıyor değilim,kilit kodu çalışmıyordu.biraz önce hard format attım düzeldi :) sorunların kaynağı büyük ihtimal virüstü,çünkü mesajlar ve rehbere tıkladığım anda telefon tamamen donuyordu.diğer yerlerde donmuyor. format atamam için tuşlarda kilitlenmişti,usb ile bağlantıyada izin vermiyordu,bluetooth ile bağlantı denedim onada izin vermedi :) hard format attım işte telefon düzeldi :) bu nokia kadar sorunlu bir telefon görmedim ben :) nokia konusunda biraz cahil olabilirim :D fakat sony ericson ve samsung sorunlarında çok iyiyimdir.özellikle java konularında ve sony ericson yazılımları vs. :)

xinanux

Üye
hadı hayırlı olsun temızledın telefonu evet vırusten olmus olabılır.shıft+bosluk+sılme+acma kapama tusları bu sekıl attın degıl mı.

fedai_cengiz

Üye
    Konu Sahibi
evet o şekilde hallettim :)

BrainFree

BrainFree

Üye
Ben 1 ay virüs programı koymamıştım, bugün tarattım, 7 farklı virüs çıktı. Ben de bugün bir kez daha format attım :)

FurkanTr20

FurkanTr20

Üye
Arkadaşlar Nokia e72 telefonuma format attıktan sonra internet klasörü gitti sadece web yazıyor bağlanınca direk tarayıcıya giriyor. İnternet klasörü varken diğer web uygulamalarını onun içine atmak mümkün olabiliyordu tekrar eski haline nasıl getirebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt