Nokia E72 Dil Guncellestirme ve java problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zapachit

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Dil Guncellestirme ve java problemi
Arkadaslar oncelikle benim sorunuma benzer bir cok konu var fakat ilk symbian ve ilk nokia telefonum oldugu icin pek bisey beceremedim. Sorunum su, telefonum rusca ama ben bunu turkce kullanmak istiyorum nemesis ve diger phoenix programini kullandim ama bir rutlu telefona baglanamadim. Herseyden once sanirim telefonlarda diller bolgelere gore ayrilmis or. Avrupa, Dogu Asya, Asya gibi.. Ben telefonumda Hem rusca hemde turkce olmasini istiyorum bu mumkunmudur? Ve su java sorununu kesin olarak nasil halledebilirim? Simdiden cok tesekkurler.
 


halit066

Üye
java yüklerken dilini ingilizce yap kurduktan sonra yürkçe yap bu kadar
 
palann58

palann58

Üye
arkadaşlar çözümü war 52.005 versiyonu atın nokıa software ile sorun çözülmüştür bnde sıkıntı yok daha saygılar versiyon atamayanlara yardım ederim saygılar
 

sercihan_88

Üye
palann58 nasıl attın yeni versiyonu bende arıyorum bulamıyorum software updaterde bakıyorum en yüksek yalım dio zaten
 

acah

Üye
acıll e72 me v052.005 versıyonunu yuklemek ıstıyorum ama hıcbır yerde bulamıyorum noıanın kendı sıtesınde bıle bılen varsa yardımcı olabılırmı :((:
 

micqrop

Üye
Ya arkadaşlar lütfen su 052 wersiyonunu yükleyenler bizlere yardımcı olsun nereden bulacagız biz bu wersiyonu nalet gelsin 051 e java uygulamaları yükleyemiyoruz lütfen bilen birisi özel msj atsn lütfen..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt