Nokia E71

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia E71
Nokia E71 Nasıl bir telefon?
İyi ve kötü yönleri ..
Bende kullanıyorum.
düşüncelerinizi merak ettim ..

çakmasını da gerçeğini de kullandım güzel telefon bazı tanıdıklarım var 2 senedir kullanan iyi diyorlar benim de görüşüm kullandığımdan güzel telefon yani

Sesi çok az ya. Sesini hiç sevmiyorum. Benim telefonda kısa devre var. Çok az kullandığım zaman 2gün. Tam faaliyette kullandığım zaman 1 gün yetiyor bataryası.

Seri az tuşlar zayıf ama şarj iyi sayılır . Bazen de donuyor aramalarda falan.

mstf_l

Üye
iyi telefon ama e63 le arasında 150 tl fark var

Özellik olarak sadece dahili gps ve ön kamera var fazladan eger benim gibi bunları kullanan biri degilsen daha ucuza e63 yada biraz daha para koyup e72 al derim ama klavyeli olrak bunlar diger secenklerde var tabii ki

Tepkiler: Symbianist
bende e71 kullaniyorum 2 yildir ve gayet memnunum. Kizilotesi saysesinde kumandayla calisan hemen hemen her turlu cihazi ir remote programi ile kumanda edebiliyorum. Donma olayini en son guncellemeyi yuklersen cozulur.

deforze

Üye

e63 ün üstüne biraz daha koyup e5 te alabilirsin =) benim bildiğim kadarıyla e serisinin en iyi işlemci hızı e5 te 615 mhz,256 mb dahili hafıza,256 mb RAM, kamerasıda 5 megapixel 3.5 G destekli saniyelik indirme hızı HSDPA 10.2 mbps (tabi internet hızına bağlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...