Nokia E71 şifreleme sorunu lütfen acil yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

123_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 şifreleme sorunu lütfen acil yardım!!!
bana yardm edebilir misinizzzz cep telefonumla ilgili bi sorum olucak da nokia e71 kullanıyorum telefonumun yabancı kişiler tarafından kullanılmaması için şifreleme özelliği var cihazımı şifreledim telefonum kapandı açıldı hersey fabrika ayarı gbi oldu ama telefon hafızasına baktgmda dosya ve programların sadece gizlendiğini anlayablyrm çnkü 110 mb n 98i dolu gorunuyo. sonra sifrelemeyi kapatmak istedim telefonum kapandı ve 2 gündür hiç bi şekilde açılmıyo. verilerim kaybolmuşmudur napabilirm tekrar acmak için. lütfen acil biri yardm etsn

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hafıza kartını çıkartın, bataryayıda çıkarıp takın, hafıza kartını takmadan tekrar açmayı deneyin.

123_

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama olmuyor şifrelemeyi telefon hafızasına yaptım hafıza kartına değil o yüzden bir etkisi olmuyor yapabileceğim baska birşey var mı acaba? ya da servise versem veriler silinmeden hiç açılmayan telefonu eski haline döndürebilirler mi ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
yabancı kişiler tarafından kullanılmaması için şifreleme özelliği var cihazımı şifreledim telefonum kapandı açıldı hersey fabrika ayarı gbi oldu
Yanlış bir işlem var anlattığına göre sıfırlanmış, veriler dediğin rehber mesajlar vs ise servise vermen daha iyi olur yazılım atmayı anlatırım ama veriler gider.

123-

Üye
evet verilerden kastım rehber mesajlar vs. ayrıca telefonu aldıgımda yüklü olan chat vs. gibi programlar da şifrelemeden sonra kayboldu. ama telefon hafızasına baktıgımda silinmiş gibi değil de gizlenmiş gibi gösteriyo 110 mblık hafızanın 98i dolu. servise vermem daha iyi olucak sanırım. peki servise verdiğimde "belirtirseniz verileri mutlaka kurtarırlar" diyebiliyor musunuz ya da % kaç ihtimal kurtarılablr sizce :/

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ön güvenliği kırarlar, illaki bu işlemi biliyorlardır ve yapmışlardır. Ancak telefonun açılmaması durumu değiştirebilir bunun için mutlaka diyemem, servis kurtarma veya güvenlik kırma imkanı olup yapmayabilirde, yazılım atıldı telefon çökmüştü diyebilir. şayet çökmüşse zaten yazılım şart. Ama bilmediğimiz bir sorun varsa çökme değilde güvenlik ile alakalı ise yapacakları bir işlem varsa yaparlar.
Servis yerine bunu en sağlam piyasadaki telefonculara bu işlerle uğraşanlara götürüp sorman daha mantıklı olur en azından olur veya olmaz sorusunun cevabını alırsın. olursada 5 tl birşey işini sağlama almış olursun.

123-

Üye
çok açıklayıcı oldu elinize saglık :) önce bi telefoncuya başvurayım o zaman :) olmazsa servise veririm zaten hallolmucak bişeyse veriler kaybolucak illaki kendimi buna alıştırmaya başlamalıyım şimdiden. çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Symbianist

Symbianist

Üye
garantili ise servise ver yoksa da rehberin yedeği varsa bas formatı veya flashi gitsin. B telfoncu az bir paraya bence onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt