Nokia E71 sertifika hatası!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hbbylmz1978

Üye
selam arkadaslaar e71 re skyfire varmı bilen varmı acaba

Esenjack

Esenjack

Üye
süresi geçmiş sertifika dediği zaman telefonun tarihin geriye al %90 yüklenir

sertifika hatası dediği zaman uygulama sertifikalandırlmamaıştır.Sertifikalndırman lazım

Sertifikalandırma yaptım sonuç aynı

ldg

Üye
arkadaşlar ben opda.net den cer ve dosyalarını indirdim de Online Uygulama İmzalama bölümünü opda.nette göremedim nasıl imzalaybiliriz?

vurucukurt

Üye
ahenk kardes allah razı olsun . çok sağol

farukmulla

Üye
selamın aleyküm kardeşim kimseyi dinleme sen en iyisi uygulama yöneticisine gir ve ordan seçenekler ve ayarları seç ordanda yazılım yüklemeden seçenek olarak tümü dersen herşeyi yüklersin bendede e71 var sorun yok bu arada yüklemek istediğin başka programlarda süresi geçmiş derse onuda saat ve tarih ayarından gerial 1sene kadar oda tamamdır hadi kolaygele

ömer bekar

ömer bekar

Üye
ya hç biri işe yaramay arkadaş koy adam gibi link

onur@25255

Üye
ya bendede var e71 ama sertifika geçmiş diyor bi çözüm yokmu

ademozyurek66

Üye
Uygulama Yöneticisi'ne girin sonra seçenekler butonuna tıklayın orda 'ayarlar' a girelim orda "Yazılım Yükleme" var orda (sadece imzalı) işaretlenmiş girin oraya tümü yapın tmm dır ;) emeğe saygı

burak233

burak233

Üye
bakın arkadaslar bende de aynı sorun vardı, daha telefonumu alalı 1 hafta olmadı, araştırınca bulunuyor ve çözülüyor.şimdi açıklıyorum.
1.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html girin, LAZOFLU arkadasımıza sertifika isteğinde bulunun.Uygun görüldüğü takdirde 24 saat sürmeden sertifikanızı hazır bi şekilde konuya ekler.

2. aynı sayfada olan signsis programını indirin ve telefonunuza yüklemek istediğiniz programı signsis programı ile sertifikalandırın.(sitede programın kullanımı mevcut)

3.Kurulmayan program kalmıyor :)

dost2001

dost2001

Üye
Arkadaşlar uygulama yöneticisine gidin ve açın seçenekler diyin ayarlar dan yazılım yükleme de tümü nü seçin ve çevrim içi sertifika kontrolünü kapalı tutun sorun bitecektir süresi geçmiş sertifikalarda ise telefonun tarihinde yer alan yılı 1 veya 2 veya 3 yıl geri alın tabi çok geri gittiğinizde sertifika henüz geçerli değil dicektir kolay gelsin...

myagmurlu

Üye
Çok Teşşekür Ederim SOrunum Çözüldü :)

sinan oğuz

Üye
arkadaşlar sertifika için başvurdum bir haftadır çıkmadı hala bekliyorum bu normalmi?

_redfox_

Üye
arkadasLAr bende e71 var bu prgoragamı indiryrm tele atyroum yükleme ye gectigimde seltifika hatası weriyor yardmıcı olabilirmsinz. TeşkrLer.

xinanux

Üye
arkadasLAr bende e71 var bu prgoragamı indiryrm tele atyroum yükleme ye gectigimde seltifika hatası weriyor yardmıcı olabilirmsinz. TeşkrLer.

telefonu hacklemen lazım üst konuda ki hack yönteminden yapabilirsin....

metehanbuyurduk

Üye
Off ya hala çözen yokmu :'( Saatlerce download edıorum sertıfıka dıyo bu telefonu ıcat edenın... :( yardıımm :(

bayraman

Üye
sorunu senin paylaşımın ile hallettim teşekkür ederim (aliorhan)

snickers3

Üye
merhabalar,benim sorunum sertifikayla ilgili değil,E71 e program indirdiğimde dosya bozuk hatası vermesi..ne yapmam gerekiyo?bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen?