nokia e71 program tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

haliskan

Üye
    Konu Sahibi
nokia e71 program tavsiyesi.
arkadaşlar meraba bn yeni nokia e71 aldım ve önerebileceğiniz programlar varsa lütfen soyleyin. çok teşşekürler:)

• Beğen
Tepkiler: komtek64, cemil76, umutakdas ve 23 diğerleri

huseyinalkan

Üye
1. öncelikle handy nin tüm programlarını yükle. ben hepsini kullanıyorum ve telefonuma ayrı bir boyut katıyor.
2. haberler, kitap okumak ve rss ler için mobireader ı öncelikle kur. bence mükemmel bir program. rss leri türkçe karakterlerde sorun yaşamadan takip edebilmen için snaptu yazılımını kur. arayüz gerçekten mükemmel. zaman yayınının yazılımı var onu da bence kur. namaz vakitlerini ve haberleri oradan da takip edebiliyorsun.
3. tv izlemek için spb TV yi öneririm kalitesi mükemmel.
4. msn için messenger ve slick i önerisim. ben ikisini de kullanıyorum
5. browser için telefonun kendi browserini, opera mini yi ve skyfire yi kullan. skyfire flash sitelerde ve tam ekran görüntüde gayet başarılı. 3 ü de olsun.
6. gps yol bilgisayarı için garmin xt yi kur. süper.
7. resim izlemek için görsel şölen sunan img exchange yi kur.
8. film izlemek için smartmovie kur
9. e postalar için nokia email i kullan. arayüz çok tatlı.
10. x-plore yi öneririm. ardından istanbul haritaları sunan yazılımı ve iett yazılımlarını da kurabilirsin.

bu bahsettiklerimin hepsinin çalışır durumdaki halleri sitede mevcut. sertifika sorunu vermiyen yazılımlar bunlar. yani telefonu hack lemene gerek kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: bulgay, posself1 ve yakamoz2193
cihanserverci

cihanserverci

Üye
teşekkürler dost sağolasın :oke:

haliskan

Üye
    Konu Sahibi
çok teşşekürler arkadaşım kesinlikle denicem bunları

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bir soru daha sorcam peki bu programları sitede nerede bulucam sabahtan beri arıyorum fakat bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim. teşşekürler

Bomb3r

Üye
kardeş tesekkurler bende denicem bu dediklerini

karakafa81

karakafa81

Üye
Tavsiyeler icin tesekkürler

erengelebek

Üye
hüseyinalkan arkadaşım sanırım dolmuşta yada otobüste telefonlarımızı karıştırsak biri arayana kadar anlamayız, hepsi bende kurulu ve hani ben bu şekilde listeden kurmadım ama öle şeyleri yazmışki arkadaş can alıcı ve en gereklilerini, sanırım bir şeyi gözden kaçırmış yada ben kaçırdım mp3 dinlemek için kulaklıkla yada kulaklıksız ttpod mp3 programını kurun ses kalitesini ve yüksekliğini arttırıyor, ayrıca winamp media player gibi 15 tane player aryüzüne dönüşebiliyor , telefonda tanıdık bir arayüz olaması çok güzel

bozgoc

Üye
merhaba arkadaşım ,
bu programları bulabileceğim bir link varmıdır ?
teşekkürler

militancasevmek

Üye
arkadaşlar çok güzel yazmışşsınız elinize sağlıkta. bende yeni aldım teli buraya bi link ekleyin bi zahmette indirelim kuralum.. kurulumu zorsa onuda bi zahmet açıklarsanız çok çok sevinirim.. selamtle kalın. şimdiden çok sağolun.

kerımbaba

Üye
tv izlemek ıcın müşte3rı hızmetlerınden ayar ıstedım onlarda bu ayarın ücretlı oldugunu söyledıler ben bunu vayles üzerınden nasıl seyrederım sıtede bırkactane dosya denedım ama sonuc alamadım e71 telefonuma nasıl bır kolay işlemle tv izlemeye ulasa bilırım mşimdiden tşkle

gokibey

Üye
kardeş merhaba e71 için olan programları indirdim çok güzel işe yarayan programlar var ancak bu sbptv de sadece türk kanalı olarak trt ler var buna kanal ekleyebiliyormuyuz en azından starı

zgelen

Üye
Link YOkmu arkadaslar ?

erengelebek

Üye
arkadaşlar sadece spb tv diye ücretsiz bir tv izleme prograı var çok aradım başka bulamadım, onda da sadece trt ler var tük kanalı olarak, ama işinize yarayacak 1-2 kanal daha bulabilirsiniz, fakat başka pro bulamadım ben bulursanız söyleyin, ayrıca diğer programları çok tan indirip kurmuşuz, sonra silmişiz, maxicepte hepsi var ama coğu unsigned bi sitede imeinizi verip daha sonra programları signed etmeniz gerekiyor.

warmonger80

Üye
hepiniz çok güzel programlar yazacağınıza birinizde link koyun

:bann:

ibrahimsinik

Üye
arkadaslar affınıza sıgınarak ek olarak nokia radyo yu da onerırım ıyı iş yapıor

molech

Üye
handy nin programını yüklemek içim maxicepten indirdim fakat yüklemye kalkınca hata veriyo sanırım uyum sorunu var ? nerden nasıl bulabilirim ? bide smartcom programı arayanın resmini tam ekran gösterme bunuda indirdim fakat E71 de hata veriyo yüklemiyor yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler....

erengelebek

Üye
arkdaşım bak link koymama sebebimi söylemişim, sanırım diğer arkadaşla benle aynı sebeten dolayı, şu an telefonumda oyun ve program olarak toplam 100 app. var, şimdi E71 i yeni alan arkadaş yerine ben maxicepten tek tek bunlar bulup buraya benim link yazmam ne kadar akıllıca, porgram adlarını vermişiz, e bi zahmette maxicep denilen dev bir pro sitesi var yazıp bulmasıda size kalıyor, kaldı ki program linklerini buradan verirsek admin ler demezlermi yanlış yerde program istek bölümüne gidin yada önce maxicepte arayın, bu insanların server data base leri var, aynı sitede aynı programdan 100 tane link koysa önüne gelen işler karışır. bilmeden konuşmayalım BAN yazmak kolay ama önce düşünelim rica ederim.

erengelebek

Üye
ayrıca 10 gün önce yazdığın yorumun cevabını da hala okumuyorsunuz, geridönüş yapmazsanız, link koymuş olsak bile göremezsiniz, lütfen yazılarınızı takip ediniz

mren

Üye
tamamda nerden bulcaz bunca proğramı

hakanmaxi

Üye
öncelikle vermiş olduğun bilgilere çok teşekkürler.Ama ben bu programları bu sitede bulamadım.Nasıl bulacagım konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Tekrar teşekklür ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt