nokia e71 kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

cibranli

cibranli

Üye
ben msn isteyen arkadaşlara söle bir tavsiyede bulunabilirim. egerki dışardan yüklenen msnler ile her girişte kullanılan veri için internet ödemesi fazla geliyorsa ve bunu istemiyorsanız,şebekenizin üzerinden paket msn programı mevcut şebeke operatörünüzden msj la msn programını indirip kullanbilirsiniz ve aylık sabit ufak bir ücrete tbai olursunuz. bu daha avantajlıdır. mesela ben bu şekilde kulalnıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

e71 cihazı tam şarjda bataryasının nekadar gidecegi kullanımınıza baglıdır. mesela ben günlük ortalama kulalnımda msn, mail, az internet, müzik ve radyo kullandıgımda 2,5 - 3 gün arası gidiyor.

reyyanalp

Üye
merhaba;

Arkadaşlar bende nokia e71 aldım ancak internete bağlanıp facebook girip video izlemek istediğimde flash player yükle yazısı çıkıyor,yükle dediğimdede yüklemeye yapılamıyor.Başka bir haber sitesine bağlandığım zamandada adobe flash player yükleyin diye yazı çıkıyor yükle dediğimdede yine bir sorun oldu veya desteklemiyor diyor.Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa şimdiden teşekkür ederim.

ozcelik24

ozcelik24

Üye
ya arkadaşlar bende e 71 aldım daha üstünde tozu duruyor 3 hafta anca oldu ama acayip ısındım tele sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi.yalnız şarj pek uzun gitmiyor özelliklerine bakıyorum yazlımsal özelliklerde 16 gün bekleme süresi olduğu yazıyor hadi bunu bi kenara bırakalım çünkü internet msn,face kullanıuyoruz ve günlük konuşma ihtiycımzı karşılıyorz.fakat 2 günü geçemedi şarjı çok canımı sıkıyor varsa bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen güç tasarrufu filan da yaptım ama fayda etmedi :S

aras42

Üye
tskler

oyungemisi

Üye
arkdaşlar bende 1 e71 var hafıza kartına video atıyorum geçersiz video dosyası diyo ne yapmalıyım

devils_arek

devils_arek

Üye
ya arkadaşlar bende e 71 aldım daha üstünde tozu duruyor 3 hafta anca oldu ama acayip ısındım tele sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi.yalnız şarj pek uzun gitmiyor özelliklerine bakıyorum yazlımsal özelliklerde 16 gün bekleme süresi olduğu yazıyor hadi bunu bi kenara bırakalım çünkü internet msn,face kullanıuyoruz ve günlük konuşma ihtiycımzı karşılıyorz.fakat 2 günü geçemedi şarjı çok canımı sıkıyor varsa bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen güç tasarrufu filan da yaptım ama fayda etmedi :S

dostum ben 2 kere servise verdim birincide araştırdılar filan bişey çıkmadı formatlayp verdiler bidaha denedim olmadı bidaha verdim cihazı versiyon filan yüklendi bana mısın demedi telefon dedim bataryayı değiştirin ozaman yada komple telefonu bataryayı değiştirdiler.telefon şuan bi 5 gün gidiyor rahat fazla konuşmuyorum ama yinede günde bi en az 15-20 dk konuşuyorum sağlam şarj gidiyo ekran rengini de kısmıyorum yanlızda ekran ışığının sönme süresi 15 saniye yapıyorum yetiyo:)

zekmek

Üye
şuan kullandım telı gunde 2 defa şarja takmaktan ıllalah geldı.ben cok gorusme yapmam ama cok mesaj atarım gunde 100 ıle 150 arasında mesaj atarım bu sekılde gece de uyurken telı kapamassak e 71 ın şarjı kac gun gıder.

antikoagulan

antikoagulan

Üye
telefonun kullanımına bağlı olarak değişir şarjın gitmesi. 2gün ile 5 gün arasında değişiyor e71de...tabi benim gibi telefonu yeni alan arkadaşlar sabahtan akşama kadar telefonla uğraşırlarsa maximum 2 gün gider :))

dilekkurt

Üye
arkadaşlar size birşey danışçam nokia e71 cihazıma güncelleme yaparken birden baglantı kesildi güncelleme yaparken diyoduki güncellemenin yarım kalması durumunda telefonda ciddi hasarlar olabilir çalışmayabilir diyodu telefon hiç açılmıyo yani ışık geliyo ama telefon açılmadan kapanıyo 3 yıldız ve arama tuşuyla hardformat ıda denedim ama olmuyor yazılımı tekrar yükleme sansım falan varmı veya telefonu nasıl açabilirim

antikoagulan

antikoagulan

Üye
arkadaşlar size birşey danışçam nokia e71 cihazıma güncelleme yaparken birden baglantı kesildi güncelleme yaparken diyoduki güncellemenin yarım kalması durumunda telefonda ciddi hasarlar olabilir çalışmayabilir diyodu telefon hiç açılmıyo yani ışık geliyo ama telefon açılmadan kapanıyo 3 yıldız ve arama tuşuyla hardformat ıda denedim ama olmuyor yazılımı tekrar yükleme sansım falan varmı veya telefonu nasıl açabilirim

ben birkaç arkadaşta aynı sorunun olduğunu gördüm e71lerde güncelleme sırasında hatalar olusabiliyo keşke hard format denemeseymişsin. senin telefon servilik olmuş orda hallederler sorunu. ama garanti kapsamı dışında mı kalır bu durum tam bilmiyorum...

Akw13

Akw13

Üye
arkadaşlar msn programi olarak ben ovi store dan nimbuzz indirdim şahane çalisiyor....tavsiye ederim

Evet bende bayağı bir aradıktan sonra nimbuzz denedim gayet başarılı.
MP3 player ve avi formatları nı izlemek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

e71 tam şarjda kaç gün dayanırbilginiz var mı ?

Selam mail kurulu ve otomatik senkron durumunda ise 1 gün anca gidiyor.
Mailleri manuel senkron edince 3 güne kadar çıkıyor.
Tabi film radyo mp3 gibi extralarıhesaba katmadan sırf tel olayı için.

sanal hacker

sanal hacker

Üye
tabii ki var

erolerol14533

Üye
özlem hanım merhaba nasılsınız..?

byMaMe

byMaMe

Üye
arkadaşlar e71 aldım ama msjlarda problem yaşıyorum 1.msj dolmaya yakın harfleri geç algılıyo ben yazıyorum bitiriyorum tlf sonra yazıyo neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevırım tşkrler..

selami1919

Üye
arkadaşlar e71 aldım ama msjlarda problem yaşıyorum 1.msj dolmaya yakın harfleri geç algılıyo ben yazıyorum bitiriyorum tlf sonra yazıyo neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevırım tşkrler..

Hocam aynı sorun bende de vardı şimdi çözdüm. Mesaj yazma dilini ingilizce yapın. Hadi gene iyisiniz ben çok aradım bunun cevabını

erDqan41

Üye
arkadaşlar e 71 de ön kapağı açmak istiyorum.yardımcı olabilcek olan var mı.sanıl yapabilirim:hmmm

eagle123

Üye
e71 in bence en iyi özelliği telefonuna 1 sms yollayarak kilitleyebiliyorsun ve iş yerimde telefonum kaybolmuştu hemen bir sms attım ve tlfn kilitlendi bulan kişi kurcalayamıyor içindekileri yada kalabalık bi yerde unuttuysanız kafanızda da tlfnumu kurcalayabilirler düşüncesi oluyorsa hemen başka tlfndan bi sms işi bitiriyor :) kimse kurcalayamıyor üstelik 5 defa yanlş girme durumunda bekleme sorununda yok istediği kadar denesinler şifreyi :)

since85

since85

Üye
ovi store ücretlimi arkadaşlar

lucky24

Üye
selam bende msn yi açamıyorum ve internette video izleyemiyorum yardımcı olurmusunuz e71 tşkler

Takipçi Satın Al

Üst Alt